ΜΕΦΕΛΙΗΛ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ 108209000

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Στο Παρίσι του 16ου αιώνα, τη Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, ένα εννιάχρονο αγόρι γίνεται μάρτυρας της αναίτιας δολοφονίας των γονιών του, αλλά και αμέτρητων αιματηρών εγκλημάτων στο όνομα του Θεού. Η ψυχή του, βαθιά τραυματισμένη από όσα αδιανόητα ανοσιουργήματα πραγματοποιούνται με την επίφαση του Καλού, στρέφεται και παραδίδεται απόλυτα στο Κακό.
Η περιπλάνηση του Αλέξανδρου ανά τους αιώνες, μέσα από μονοπάτια τρόμου και ανίερων παθών, φτάνει μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Η μοίρα του συνδέεται άρρηκτα με ήρωες που δολοφονούν ή δολοφονούνται, ερωτεύονται, εκδικούνται και αγωνίζονται μέχρι τέλους, είτε για τη λύτρωση από δαιμονικά δεσμά είτε για την κατάκτηση μιας εξέχουσας θέσης στη σκοτεινή αιωνιότητα και στο βασίλειο του Εωσφόρου. Θνητοί, αθάνατοι, αρχέγονα και θρυλικά πλάσματα συγκρούονται αμείλικτα, με τελικό πεδίο μάχης την έπαυλη στον λόφο με τα χρυσάνθεμα, κάπου στην Αττική του σήμερα.
Ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα τρόμου, που παρασύρει τον αναγνώστη σε μια συναρπαστική και αλησμόνητη καταβύθιση στις πιο σκοτεινές γωνίες της ανθρώπινης ψυχής, στα πιο ανομολόγητα πάθη και στους πιο μύχιους φόβους, υποδηλώνοντας τη διαχρονικότητα της μάχης ανάμεσα σε προαιώνιες δυνάμεις.

Εκδότης : | ΑΝΕΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ |
Σελίδες : | 390 |
ISBN : | 978-960-642-125-9 |
Σχήμα : | 14Χ21 |
Μήνας έκδοσης : | Μάιος |
Έτος έκδοσης : | 2025 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΜΕΦΕΛΙΗΛ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ
Περισσότερα -
ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΥΦΑ
Περισσότερα -
CRANFORD /OXF BKWM 4
Περισσότερα -
Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ
Περισσότερα -
SET ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ-ΔΕΙΓΜΑΤΑ
Περισσότερα -
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙ...
Περισσότερα -
ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 20...
Περισσότερα -
Η ΤΡΕΛΑ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περισσότερα -
JACKPOT B WB TCHRS
Περισσότερα -
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |