Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 108204183
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Την αληθινή και πραγματική θεογνωσία και αυτογνωσία ο άνθρωπος αποκτά μόνο δια της οδού της έμπρακτης αγάπης. Αγαπώντας το Θεό και τους ανθρώπους ο άνθρωπος γνωρίζει εμπειρικά ότι η ψυχή του είναι χριστοειδής και αθάνατη. Η εμπειρία της έμπρακτης αγάπης ως μέθοδος της θεογνωσίας και ανθρωπογνωσίας είναι ένα από τα Ευαγγέλια, το οποίο ο Θεάνθρωπος χάρισε στο ανθρώπινο γένος.
Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αυτή ο άνθρωπος γρήγορα βρίσκει και το Θεό και τον εαυτό του. Ενώ στους δρόμους του μίσους ο άνθρωπος εύκολα χάνει και το Θεό και τον εαυτό του.
Έχοντας εισαχθεί και χρησιμοποιηθεί από τον Θεάνθρωπο η μέθοδος αυτή της θεογνωσίας και αυτογνωσίας έγινε και παρέμεινε οριστικά μέθοδος ορθόδοξης γνωσιολογίας.
| Εκδότης : | ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ-Ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ |
| Σελίδες : | 312 |
| ISBN : | 978-960-267-594-6 |
| Σχήμα : | 14Χ21 |
| Μήνας έκδοσης : | Σεπτέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2024 |
Είδατε πρόσφατα
-
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ LEVI'S ALEX MINI VALE0022S ΡΟΖ (EU:...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE PRO CONF 2 ΛΕΥΚΟ/...
Περισσότερα -
ΧΑΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ
Περισσότερα -
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Περισσότερα -
Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ TOTAL90 SHOOT II TF KOKKINO/MAΥΡΟ (U...
Περισσότερα -
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009-2010
Περισσότερα -
ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ
Περισσότερα -
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


