Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ 108203706
Παράδοση σε 4-6 μέρες
ΖΩΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑΣ
Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα έχουν πάνω από 50% πιθανότητα να φτάσουν την ηλικία των 105 χρόνων. Το προσδόκιμο επιβίωσης αυξάνεται παντού, κι αυτό συνεπάγεται ραγδαίες αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι κοινωνίες, οι οικονομίες και οι επιχειρήσεις.
Τι πρέπει να κάνουμε; Ο Γρίφος των 100 Χρόνων εξηγεί πώς το μοντέλο της ζωής των τριών φάσεων (εκπαίδευση, καριέρα, συνταξιοδότηση) φτάνει στο τέλος του. Η αντικατάστασή του από μια πιο ευέλικτη και πλούσια ζωή θα είναι αναπόφευκτη.
Πόσα χρόνια θα χρειάζεται να δουλεύουμε; Τι είδους επαγγέλματα θα πρέπει να προτιμούμε; Πώς θα επανεκπαιδευόμαστε κατά τη διάρκεια της καριέρας μας; Πότε θα μπορούμε να συνταξιοδοτηθούμε -και πώς πρέπει να προετοιμαστούμε γι΄ αυτό;
Μέσα από αναλυτικά παραδείγματα οι συγγραφείς παρουσιάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το μέλλον. Προσφέρουν, έτσι, ένα πολύτιμο εργαλείο για επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, αλλά και για κάθε πολίτη ξεχωριστά.
Είδατε πρόσφατα
-
Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ
Περισσότερα -
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΟΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
Περισσότερα -
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ
Περισσότερα -
ΤΖΟΤΖΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ
Περισσότερα -
ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
Περισσότερα -
ΣΚΟΡΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Περισσότερα -
ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΝ ΕΠΙΔΙΚΙΑ
Περισσότερα -
ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΠΩΤΗ
Περισσότερα -
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Περισσότερα -
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


