ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 108203292

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Το παρόν βιβλίο αφορά την ερμηνεία της υφής του παγωτού, του αφρισμού της μπύρας και της σταθερότητα του γάλακτος. Ο σκοπός του είναι να συνδέσει θεμελιώδεις φυσικοχημικές έννοιες όπως η ψύξη, η απόσταξη, η (ανα)κρυστάλλωση, ο αφρισμός, η γαλακτωματοποίηση, η κροκίδωση και η διαύγαση με τις εφαρμογές τους στον χώρο της επεξεργασίας, της μικροβιολογίας και της βιοδιαθεσιμότητας των τροφίμων. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε ώστε το περιεχόμενο να είναι προσιτό σε αναγνώστες με βασικό μόνον υπόβαθρο φυσικής, μαθηματικών και γενικής χημείας.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε νέους ερευνητές στον χώρο των τροφίμων, αλλά και παραπλήσιων τομέων όπως οι φαρμακευτικές επιστήμες, οι επιστήμες της υγείας, η τεχνολογία των καλλυντικών και η τεχνολογία των απορρυπαντικών. Επίσης είναι ένα χρήσιμο σύγγραμμα για επιστήμονες, μηχανικούς και τεχνολόγους που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ικανοποιητικό υπόβαθρο στη φυσικοχημεία.

Είδατε πρόσφατα
-
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Περισσότερα -
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚEΣ ΒΟYΡΤΣΕΣ OMRON SB-070
Περισσότερα -
ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Περισσότερα -
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Α ΤΕΥΧΟΣ
Περισσότερα -
EASY GAMES IN ENGLISH 2
Περισσότερα -
ΦΥΤΟΛΟΓΙΑ
Περισσότερα -
ΒΑΛΙΤΣΑ AMERICAN TOURISTER CROSSTRACK SPINNER...
Περισσότερα -
ΜΠΟΤΑΚΙ TIMBERLAND SENECA BAY TB0A5RX4 ΠΡΑΣΙΝ...
Περισσότερα -
ΚΑΛΥΜΜΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ HOME&CAMP HC 20902 POLYESTE...
Περισσότερα -
ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |