ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 108202798
Παράδοση σε 4-6 μέρες
ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
H διάθεση κατάλληλων πληροφοριών παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς οι οποίοι, για αυτό τον λόγο, σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, συντηρούν και χρησιμοποιούν πληροφοριακά συστήματα ώστε να διαθέτουν οι εργαζόμενοι και τα διοικητικά στελέχη τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των εργασιών τους και τη λήψη αποφάσεων.
Σκοπός του συγγράμματος είναι να συνδυάσει τη θεωρητική παρουσίαση των πληροφοριακών συστημάτων με την πρακτική εξάσκηση μέσα από τη χρήση προγραμμάτων που διατίθενται ως ανοικτό λογισμικό ή δωρεάν.
Το βιβλίο διαρθρώνεται σε δύο μέρη: το πρώτο μέρος επικεντρώνεται στο θεωρητικό υπόβαθρο των πληροφοριακών συστημάτων, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για πρακτική εξάσκηση και κατανόηση των θεωρητικών εννοιών που αναπτύχθηκαν στο πρώτο μέρος ώστε ο αναγνώστης να δημιουργήσει, εύκολα και γρήγορα, πληροφοριακά συστήματα.
| Εκδότης : | ΚΡΙΤΙΚΗ |
| Σελίδες : | 472 |
| ISBN : | 978-960-586-496-5 |
| Σχήμα : | 17Χ24 |
| Σειρά : | BUSINESS MANAGEMENT |
| Μήνας έκδοσης : | Οκτώβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2024 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περισσότερα -
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Σ...
Περισσότερα -
ΦΛΟΥΔΙΑ ΑΠ ΤΟ ΗΠΑΡ ΤΩΝ ΒΥΘΩΝ
Περισσότερα -
ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Περισσότερα -
ΣΥΛΛΑΒΗ ΕΚΑΤΟ
Περισσότερα -
ΚΑΣΕΤΙΝΑ Η ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ-Ο ΓΙΟΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΣΩΜΑ
Περισσότερα -
30 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ
Περισσότερα -
ΟΣΟ ΠΥΚΝΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Περισσότερα -
PROJECT ΠΛΑΝΗΤΗΣ 14
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


