ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 108202391

Παράδοση σε 4-6 μέρες

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ
Το βιβλίο Μικροβιολογία Τροφίμων: Μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων, περιγράφει τις βασικές μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων που συνήθως πραγματοποιούνται σε αντίστοιχα εργαστήρια. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει αναλύσεις της “Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας”,
Εντεροβακτηριοειδών, L.monocytogenes, Salmonellae, Staphylococcus aureus, καθώς και άμεσες μικροσκοπικές μεθόδους (Howard) κ.α.
Η συγγραφή της μεθοδολογίας των αναλύσεων έγινε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι περιεκτικές, κατανοητές και κυρίως εύκολα εφαρμόσιμες, ακόμα και από ανθρώπους με πολύ μικρή εμπειρία σε αναλύσεις του είδους αυτού. Έχει γίνει μέριμνα ώστε κάθε ανάλυση να περιλαμβάνει περιληπτική εισαγωγή με έμφαση στη σκοπιμότητα πραγματοποίησής της, περιγραφή των υλικών και των τεχνικών που απαιτούνται για τη διενέργειά της και ολοκληρώνεται με την ανάγνωση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων. Επίσης, κατά την συγγραφή δόθηκε έμφαση, ώστε ο εξοπλισμός που απαιτείται για την πραγματοποίησή τους να είναι διαθέσιμος, ακόμα και σε εργαστήρια μικροβιολογικών αναλύσεων με την ελάχιστα απαιτούμενη υποδομή.

Είδατε πρόσφατα
-
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Περισσότερα -
ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ
Περισσότερα -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ AEG AET7740 CANDE ΣΑΚΟΥΛΑ & ...
Περισσότερα -
JAIME 3 METHODE
Περισσότερα -
PS4 DETROIT: BECOME HUMAN
Περισσότερα -
ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Περισσότερα -
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ROHNSON PRIMAVERA
Περισσότερα -
ΠΡΟΣΤΑΞΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΦΟΥΝ
Περισσότερα -
AIR CONDITION WHIRLPOOL AMC 982
Περισσότερα -
VALUELINE VLMP 34000W1.00 HDMI HIGH SPEED WIT...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |