ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 108201852

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Το βιβλίο «Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων» έχει γραφεί για να καλύψει τις ανάγκες φοιτητών που σπουδάζουν σε επιστήμες σχετικές με τα τρόφιμα, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Κατά τη συγγραφή του κατεβλήθη προσπάθεια να δοθούν όσο γίνεται πιο απλά οι βασικές γνώσεις για το γάλα, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο για την παρακολούθηση της τεχνολογίας του γάλακτος, της ποιότητας, των χαρακτηριστικών, της θρεπτικής αξίας, του τρόπου συσκευασίας και του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Πιστεύουμε ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο όχι μόνο για τους φοιτητές, αλλά και για επιστήμονες που έχουν δραστηριότητες στις βιομηχανίες τροφίμων και γάλακτος και σε υπηρεσίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, αφού εκτός από τη συνολική εικόνα για το γάλα και τα προϊόντα του, παρουσιάζονται και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η γαλακτοκομία στη χώρα μας.

Εκδότης : | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ |
Σελίδες : | 698 |
ISBN : | 978-960-578-061-6 |
Σχήμα : | 17Χ24 |
Μήνας έκδοσης : | Ιούλιος |
Έτος έκδοσης : | 2020 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚ...
Περισσότερα -
ΜΠΑΤΟΝ SCOTT KOKO 120 ΓΚΡΙ
Περισσότερα -
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ICEPEAK FLEMING WADDED TROUSERS ΜΑΥ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE FORTAPLAY ΡΟΖ (UK...
Περισσότερα -
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΌ ΑΣΗΜΙ 925
Περισσότερα -
ΧΕΙΡΟΠΕΔΗ ΑΠΟ ΠΛΑΤΙΝΑ
Περισσότερα -
ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
Περισσότερα -
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ TEVA MEN'S MUSH RETRO STRIPES ΚΑΦΕ ...
Περισσότερα -
ΜΑΡΣΙΠΟΣ CHICCO CLOSE TO YOU
Περισσότερα -
POSTER IN MINK61 X 91.5 CM
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |