ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 108201852
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Το βιβλίο «Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων» έχει γραφεί για να καλύψει τις ανάγκες φοιτητών που σπουδάζουν σε επιστήμες σχετικές με τα τρόφιμα, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Κατά τη συγγραφή του κατεβλήθη προσπάθεια να δοθούν όσο γίνεται πιο απλά οι βασικές γνώσεις για το γάλα, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο για την παρακολούθηση της τεχνολογίας του γάλακτος, της ποιότητας, των χαρακτηριστικών, της θρεπτικής αξίας, του τρόπου συσκευασίας και του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Πιστεύουμε ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο όχι μόνο για τους φοιτητές, αλλά και για επιστήμονες που έχουν δραστηριότητες στις βιομηχανίες τροφίμων και γάλακτος και σε υπηρεσίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, αφού εκτός από τη συνολική εικόνα για το γάλα και τα προϊόντα του, παρουσιάζονται και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η γαλακτοκομία στη χώρα μας.
| Εκδότης : | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ |
| Σελίδες : | 698 |
| ISBN : | 978-960-578-061-6 |
| Σχήμα : | 17Χ24 |
| Μήνας έκδοσης : | Ιούλιος |
| Έτος έκδοσης : | 2020 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚ...
Περισσότερα -
ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΠΟΤΕ
Περισσότερα -
ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ (3 ΤΟΜΟΙ)
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΣΛΙΠΑΚΙΑ MAYORAL 10307-082 ΚΟΚΚΙΝΟ 4ΤΜΧ
Περισσότερα -
ΣΟΡΤΣ ΜΑΓΙΟ HELLY HANSEN CASCAIS TRUNK ΜΠΛΕ Ρ...
Περισσότερα -
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Περισσότερα -
LANGUAGE IN USE CASS(2)
Περισσότερα -
OXFORD ENGLISH FOR COMPUTING KEY
Περισσότερα -
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


