ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 108201852

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Το βιβλίο «Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων» έχει γραφεί για να καλύψει τις ανάγκες φοιτητών που σπουδάζουν σε επιστήμες σχετικές με τα τρόφιμα, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Κατά τη συγγραφή του κατεβλήθη προσπάθεια να δοθούν όσο γίνεται πιο απλά οι βασικές γνώσεις για το γάλα, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο για την παρακολούθηση της τεχνολογίας του γάλακτος, της ποιότητας, των χαρακτηριστικών, της θρεπτικής αξίας, του τρόπου συσκευασίας και του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Πιστεύουμε ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο όχι μόνο για τους φοιτητές, αλλά και για επιστήμονες που έχουν δραστηριότητες στις βιομηχανίες τροφίμων και γάλακτος και σε υπηρεσίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, αφού εκτός από τη συνολική εικόνα για το γάλα και τα προϊόντα του, παρουσιάζονται και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η γαλακτοκομία στη χώρα μας.

Εκδότης : | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ |
Σελίδες : | 698 |
ISBN : | 978-960-578-061-6 |
Σχήμα : | 17Χ24 |
Μήνας έκδοσης : | Ιούλιος |
Έτος έκδοσης : | 2020 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚ...
Περισσότερα -
RAM CRUCIAL CT16G48C40U5 16GB DDR5 4800MHZ UD...
Περισσότερα -
ΜΠΑΤΟΝ SCOTT KOKO 120 ΓΚΡΙ
Περισσότερα -
ΜΠΟΥΣΤΑΚΙ NIKE CLASSIC PADDED ΛΕΥΚΟ (M)
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE MERCURIALX VICTORY VI DYNAMIC F...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE FORTAPLAY ΡΟΖ (UK...
Περισσότερα -
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ EGLO ALORIA 93098 ...
Περισσότερα -
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΌ ΑΣΗΜΙ 925
Περισσότερα -
ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Περισσότερα -
ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ BODYTALK CURVES ΛΕΥΚΗ (S)
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |