\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΕΝΤΟΜΑ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(108196297)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τα γεωργικά προϊόντα δεν κινδυνεύουν μόνο από τα έντομα, τα ακάρεα, τις ασθένειες και τα τρωκτικά κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και της συγκομιδής τους αλλά ένα μεγάλο μέρος της γεωργικής παραγωγής και των τροφίμων που προκύπτουν από αυτήν, καταστρέφονται ή χάνονται εξαιτίας των ίδιων παραγόντων κατά τα μετασυγκομιστικά στάδια (μεταφορά, αποθήκευση, κατεργασία, συσκευασία). Οι χώροι μέσα στους οποίους γίνεται η επεξεργασία, η βιομηχανοποίηση και συσκευασία των γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και τροφίμων αντιμετωπίζουν πολύ συχνά ακανθώδη προβλήματα που έχουν ως πρωταγωνιστές έντομα, ακάρεα, μύκητες και τρωκτικά. Τα προβλήματα αυτά είναι κυρίως η ποσοτική και ποιοτική υποβάθμιση των προϊόντων από τους ίδιους τους εχθρούς καθώς και η ανάπτυξη δευτερογενών μολύνσεων και προσβολών με τη δημιουργία ενός φαύλου κύκλου που η απαρχή του βρίσκεται τόσο στην κακή κατάσταση των αποθηκευτικών χώρων από πλευράς κατασκευαστικής, οργανωτικής, όσο και στη μη τήρηση των κανόνων ως προς την καθαριότητα και την επιθεώρηση των χώρων αυτών και την καταπολέμηση των παραπάνω εχθρών. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα επιχειρηθεί η μετάδοση βασικών γνώσεων ως προς την αναγνώριση, τη βιολογία, τις συνήθειες και την αντιμετώπιση των κυριοτέρων εντόμων εχθρών των αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων στα μετασυγκομιστικά στάδια καθώς και ως προς τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται ώστε οι αποθηκευτικοί χώροι να πληρούν τους όρους υγιεινής για σωστή αποθήκευση και υγιεινή επεξεργασία των προϊόντων αυτών. Κ. Θ. Μπουχέλος ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|