Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
To top
Λογοτεχνία
Παιδική Βιβλιοθήκη
Επιστήμες
Εκπαίδευση
Προσωπική Φροντίδα
Υγεία-Διατροφή
Προσωπική Βελτίωση
Σεξουαλική Αγωγή
Χόμπυ-Σπορ
Αλλα Θέματα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 108196285

Χωρίς αξιολογήσεις
Παράδοση σε 4-6 μέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST

Παράδοση σε 4-6 μέρες

 22.50 € 
Ελάχιστη 30 ημερών 25.00€ 
Προτεινόμενη λιανική 25.00 € 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
108196285
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η επιστήμη και η τεχνολογία των τροφίμων αποσκοπούν στη μελέτη ανθρωπογενών οικοσυστημάτων από τα οποία ο άνθρωπος θα προσποριστεί την ύλη και την ενέργεια για τη διατήρηση της βιολογικής του οντότητας. Αυτή η εξάρτηση, αναδεικνύει τη δεσπόζουσα σημασία των τροφίμων και την ανάγκη για τη σπουδή τους.

Η ασφάλεια και η ποιότητα των τροφίμων αποτελούν βασικά αντικείμενα, στα οποία συγκλίνουν οι γνώσεις που ο φοιτητής έχει αποκομίσει από βασικά μαθήματα, καθώς και από τα ειδικότερα μαθήματα του προγράμματος σπουδών του.

Η ασφάλεια και η ποιότητα των τροφίμων συγκεφαλαιώνει τη βασική αρχή του «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν». Βασίζεται στη διασφάλιση μέσα από προληπτικούς ελέγχους, ενώ στοχεύει στην αξιολόγηση της επικινδυνότητας των διεργασιών που ακολουθούνται στην παραγωγική διαδικασία, από την πρωτογενή παραγωγή έως την διάθεση των προϊόντων.

Το παρόν πόνημα γράφτηκε για να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των φοιτητών που παρακολουθούν προγράμματα σπουδών στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων και τη Διατροφή του Ανθρώπου παρέχοντας βασικές πληροφορίες στα αντικείμενα της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων. Πέραν των εισαγωγικών κεφαλαίων του βιβλίου, περιέχονται ειδικά κεφάλαια, αναφορικά με την εφαρμογή των απαιτήσεων για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων όπως αυτές ορίζονται σε κανονιστικές διατάξεις και διεθνή πρότυπα. Ειδικότερα, στο βιβλίο αναλύονται οι απαιτήσεις για την εφαρμογή του συστήματος αξιολόγησης των παραγόντων κινδύνου και της εφαρμογής εξειδικευμένων υγειονομικών μέτρων στις επιχειρήσεις τροφίμων (HACCP).

Πέραν της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών των προγραμμάτων σπουδών Επιστήμης Τροφίμων, το ανά χείρας βιβλίο απευθύνεται και σε φοιτητές άλλων συναφών επιστημονικών κλάδων όπως γεωπονίας, κτηνιατρικής, βιολογίας, βιοτεχνολογίας, χημείας, χημικών – μηχανικών, οι οποίοι μέσα από τη διεπιστημονικότητα που διέπει το αντικείμενο των σπουδών τους έχουν επιλέξει μαθήματα Επιστήμης Τροφίμων.

Εν κατακλείδι, το παρόν σύγγραμμα αποτελεί επιτομή του αντικειμένου της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων συνεισφέροντας ταυτόχρονα στη βιβλιογραφία και συστήνεται στους αναγνώστες του.

Ελευθέριος Χ. Δροσινός
Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Εκδότης : ΕΜΒΡΥΟ 
Σελίδες : 260 
ISBN : 978-618-5252-27-4 
Σχήμα : 17Χ24 
Μήνας έκδοσης : Ιούλιος 
Έτος έκδοσης : 2021 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0

Είδατε πρόσφατα

Το καλάθι σας είναι άδειο

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση