Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
To top
Λογοτεχνία
Παιδική Βιβλιοθήκη
Επιστήμες
Εκπαίδευση
Προσωπική Φροντίδα
Υγεία-Διατροφή
Προσωπική Βελτίωση
Σεξουαλική Αγωγή
Χόμπυ-Σπορ
Αλλα Θέματα

HACCP: Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 108196284

Χωρίς αξιολογήσεις
Παράδοση σε 4-6 μέρες
HACCP: Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST

Παράδοση σε 4-6 μέρες

 49.50 € 
Ελάχιστη 30 ημερών 55.00€ 
Προτεινόμενη λιανική 55.00 € 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >

HACCP: Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
108196284
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Η ασφάλεια των τροφίμων είναι η σημαντικότερη παράμετρος που πρέπει να τηρείται σε σταθερά, υψηλά επίπεδα για την υγιή λειτουργία μιας επιχείρησης τροφίμων. Η πίεση για τρόφιμα απαλλαγμένα από πάσης φύσεως κινδύνους δεν ασκείται μόνο από το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις επιχειρήσεις αυτές, αλλά και από τους ίδιους τους καταναλωτές καθώς και τον αυξημένο ανταγωνισμό, λόγω της παγκοσμιοποίησης.

Το παρόν βιβλίο είναι καρπός της μακροχρόνιας και άριστης συνεργασίας του συγγραφέα, ως εκπαιδευτή σε ποικίλα θέματα ασφάλειας τροφίμων, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), το Βρετανικό Ίδρυμα RSPH (πρώην RIPH) και τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Καλύπτει όλη τη πορεία εξέλιξης του HACCP και επικεντρώνεται στις ποιοτικές προσεγγίσεις ανάλυσης των κινδύνων και αξιολόγησης της επικινδυνότητας. Τα εφαρμοσμένα πραγματικά παραδείγματα από τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο, που περιέχει, βοηθούν στη βαθύτερη κατανόηση της εφαρμογής του HACCP σε βιομηχανίες τροφίμων.

Ο αναγνώστης μπορεί όχι μόνο να αντλήσει από αυτό σημαντικές πληροφορίες για τα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και να εξοικειωθεί με την ορολογία του HACCP, αλλά και να το χρησιμοποιήσει, ως πρακτικό οδηγό για να μπορέσει να σχεδιάσει το δικό του λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, νέους επιστήμονες (τεχνολόγους τροφίμων, υγιεινολόγους, γεωπόνους, κτηνιάτρους, κτλ), διδακτικό προσωπικό, επιθεωρητές του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, προϊσταμένους και διευθυντές επιχειρήσεων τροφίμων, οι οποίοι μπαίνοντας στο χώρο του ποιοτικού ελέγχου και της διαχείρισης μιας επιχείρησης τροφίμων, θα πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτής, κυρίως ως προς την ικανότητα τους να σχεδιάζουν και /ή να συντηρούν τα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας που αυτή διαθέτει.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Εκδότης : ΕΜΒΡΥΟ 
Σελίδες : 320 
ISBN : 978-618-5252-18-2 
Σχήμα : 17Χ24 
Μήνας έκδοσης : Νοέμβριος 
Έτος έκδοσης : 2020 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0

Είδατε πρόσφατα

Το καλάθι σας είναι άδειο

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση