ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ 108194260

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Στον Μάνο Καραργύρη, πενηντάρη, επίκουρο καθηγητή στη Νομική και επαγγελματία της πολιτικής επικοινωνίας, έτυχαν όλα όσα ήθελε: η πρόκληση της δημιουργίας ενός νέου κόμματος με τους καλύτερους δυνατούς όρους, στη χειρότερη στιγμή για το πολιτικό σύστημα, με άφθονη χρηματοδότηση και με υποψήφιο-έκπληξη, σαν εξ ουρανού.
Έτυχαν κι όσα δεν ήθελε: η απόρριψη από τη γυναίκα του και τα παιδιά του, η εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος φοιτήτριάς του από γνωστό καθηγητή της Νομικής και, τέλος, αυτά που ένας πενηντάρης φυλάει προσεκτικά κάτω από το χαλί. Όταν όλα αναδύονται, ούτε το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έγινε ποτέ δεν μπορεί να τα ξεπλύνει.
Στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα, που υποφέρει από πρωτοφανή ζέστη και ανομβρία, οι βεβαιότητες του Καραργύρη προοδευτικά διαψεύδονται, οι προτεραιότητες αλλάζουν, ακόμα και τα ερωτήματα, πόσο μάλλον οι απαντήσεις.

Εκδότης : | ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ |
Σελίδες : | 312 |
ISBN : | 978-960-03-7171-0 |
Σχήμα : | 14Χ21 |
Μήνας έκδοσης : | Οκτώβριος |
Έτος έκδοσης : | 2023 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ
Περισσότερα -
ΣΑΚ ΒΟΥΑΓΙΑΖ Τ-40 DUFFLE ON WHEELS ΚΑΦΕ
Περισσότερα -
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Περισσότερα -
ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2...
Περισσότερα -
ΕΝΑ ΜΩΒ ΤΑΞΙ
Περισσότερα -
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ GLOBBER 610-100 ΜΠΛΕ
Περισσότερα -
KONIG SAS-APS10 PERSONAL SAFETY ALARM
Περισσότερα -
ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Περισσότερα -
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ
Περισσότερα -
ΥΓΡΗ ΤΡΟΦΗ BOZITA CHUNKS ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |