ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 108191204
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί ένα περιεκτικό εκπαιδευτικό βοήθημα, το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει με σαφήνεια και σφαιρική θεώρηση σημαντικές πτυχές του γνωστικού αντικειμένου της Επιστήμης και Τεχνολογίας Αλιευτικών Προϊόντων. Το σύγγραμμα επικεντρώνεται σε σημαντικούς τομείς γνώσης που αφορούν τις διαδικασίες επεξεργασίας και συντήρησης, τη μικροβιολογική σταθερότητα και τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα και ασφάλεια των αλιευτικών προϊόντων. Παράλληλα, αναλύει σε ικανοποιητική έκταση εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με την ειδική αλλοιογόνο χλωρίδα των διάφορων κατηγοριών μεταποιημένων προϊόντων και τους συνδεόμενους κινδύνους, τις ειδικές υγειονομικές απαιτήσεις και τα μέτρα ελέγχου παθογόνων οργανισμών.
Στα 17 κεφάλαια του συγγράμματος ο αναγνώστης θα βρει μεγάλο όγκο δεδομένων χημικής σύστασης και απόδοσης, χρήσιμες πληροφορίες για τις μεθόδους αξιολόγησης της αισθητηριακής ποιότητας και τις επιδράσεις της αυτόλυσης των ιστών στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, καθώς και αναφορές στους κανόνες διενέργειας επίσημων ελέγχων. Το σύγγραμμα ενσωματώνει μεγάλο αριθμό βιβλιογραφικών πηγών για περαιτέρω αναζήτηση στοιχείων και πληροφοριών.
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Περισσότερα -
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Περισσότερα -
ΤΟ ΑΡΜΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
Περισσότερα -
ΚΑΜΕΡΑ
Περισσότερα -
26 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Περισσότερα -
ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (21-0007)
Περισσότερα -
Η ΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ
Περισσότερα -
TOP TEAM ONE YEAR COURSE FOR JUNIORS WORKBOOK
Περισσότερα -
ΦΩΝΕΣ ΑΗΔΟΝΙΩΝ
Περισσότερα -
ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


