ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ 108185077
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Εσείς ξέρατε ότι υπάρχουν δεινόσαυροι για κάθε γράμμα της αλφαβήτου, όπως ο Ελαφρόσαυρος ή ο Ραβδόδοντας; Η Αναστασία Μπαλάσκα δημιουργεί ένα πρωτότυπο αλφαβητάρι με ήρωες τους αγαπημένους δεινόσαυρους των παιδιών.
Δίπλα σε κάθε γράμμα της αλφαβήτου, παρουσιάζεται και ένας νέος δεινόσαυρος, καθώς και βασικές πληροφορίες για αυτόν, γραμμένες έμμετρα. Οι στίχοι περιγράφουν με τρόπο χαριτωμένο τα βασικά χαρακτηριστικά των δεινοσαύρων, και οι εικόνες του Γιάννη Στύλου συμπληρώνουν το βιβλίο, δίνοντάς του ζωντάνια και κάνοντάς το ακόμη πιο ελκυστικό.
Ένα βιβλίο που εισάγει τους μικρούς αναγνώστες στον συναρπαστικό κόσμο των δεινοσαύρων ενθαρρύνοντάς τους να εξερευνήσουν δημιουργικά κάθε γράμμα της αλφαβήτου.
Είδατε πρόσφατα
-
ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ
Περισσότερα -
ΜΑΓΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ 3 ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ
Περισσότερα -
ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑ
Περισσότερα -
Η ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ
Περισσότερα -
ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΝΕΦΕΛΗΣ
Περισσότερα -
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ-...
Περισσότερα -
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Περισσότερα -
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Περισσότερα -
ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ
Περισσότερα -
ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ MINECRAFT ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


