ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ 108184945

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Το όνομά του είναι Αντουάν. Το όνομά της είναι Αυτή. Εκείνος είναι κοινοβουλευτικός συνεργάτης, εκείνη είναι χάκερ. Και οι δύο επέλεξαν ν αφιερώσουν τη ζωή τους σε μια πολιτική στράτευση, επίσημη ή παράνομη.
Το μυθιστόρημα ξεκινά τον χειμώνα του 2019. Ο Αντουάν δεν ξέρει τι να κάνει με τη δυσπιστία, ή και με το μίσος που διαπιστώνει απέναντι στους επαγγελματίες πολιτικούς, και με τις επιπτώσεις που αρχίζει να έχει και πάνω του η κατάσταση αυτή. Για να ξεφύγει από την τεταμένη ατμόσφαιρα, ονειρεύεται να γράψει ένα μυθιστόρημα για τον Ισπανικό Εμφύλιο. Η Αυτή έχει μόλις γίνει μάρτυρας της σύλληψης του συντρόφου της, ο οποίος κατηγορείται για πειρατεία σε βάρος μιας εταιρείας παρακολούθησης. Ξέρει ότι παρακολουθείται και η ίδια, ίσως ν απειλείται κιόλας.
Ο Αντουάν και η Αυτή θα συναντηθούν γύρω από ένα ερώτημα: Πώς συνεχίζεις τη μάχη όταν ο εχθρός μοιάζει ανίκητος;
Σ αυτό το σημαντικό και επίκαιρο μυθιστόρημα γύρω από την ιδέα της στράτευσης η Αλίς Ζενιτέρ σκηνοθετεί μια γενιά απέναντι σ έναν κόσμο βίαιο και ασθμαίνοντα, μια γενιά που προσπαθεί, με φτωχά μέσα αλλά και μεταδοτική επιμονή, ν αναδιατάξει το περίγραμμά του. Η συγγραφέας καταπιάνεται τολμηρά με τις υπερσύγχρονες υπάρξεις μας, τις οποίες μεταμορφώνει σε ισάριθμες εξιστορήσεις σχετικά με το τι σημαίνει σήμερα να κάνεις πολιτική.

Είδατε πρόσφατα
-
ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ
Περισσότερα -
OPTIMALDRY SAMSUNG DV80TA020TT/LE 8KG
Περισσότερα -
ΓΝΗΣΙΟ OKI TONER C710/C711 CYAN OEM: 44318607
Περισσότερα -
ΓΝΗΣΙΕΣ BROTHER ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑ QL-500/550/650TD...
Περισσότερα -
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ SIEMENS VZ151H...
Περισσότερα -
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ Ο ΜΕΓΑΣ
Περισσότερα -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ PRIMO...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |