ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 108176098

Παράδοση σε 2-3 μέρες

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ
Όλοι γνωρίζουν ότι η Ακρόπολη είναι το σημαντικότερο μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι ο Ιερός Βράχος δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα μεγάλα οικοσυστήματα της Ελλάδας, όπως τους εθνικούς δρυμούς, τα εθνικά πάρκα, τους υγροτόπους, τις περιοχές Natura 2000.
Στα είκοσι χρόνια των ερευνών τους ο Γρηγόρης και ο Λάμπρος Τσούνης κατέγραψαν όλα τα σπάνια φυτά και ζώα που απαντούν στα μονοπάτια της. Ανακάλυψαν ξανά, ύστερα από εκατό χρόνια που θεωρούνταν εξαφανισμένη, τη Μικρομέρια της Ακρόπολης. Το στενότοπο αυτό ενδημικό φυτό είναι από τα πιο σπάνια στον κόσμο και ζει μόνο στον Ιερό Βράχο και πουθενά αλλού στη γη!
Τα Μονοπάτια της Ακρόπολης είναι ένα κάλεσμα γνωριμίας με την απόλυτη ομορφιά και την υψηλή αισθητική. Με τον μαγικό κόσμο της φύσης στην Ακρόπολη, η οποία θα πρέπει να ανακηρυχθεί παγκόσμιο μνημείο φυσικής κληρονομιάς.

Εκδότης : | ΚΕΔΡΟΣ |
Σελίδες : | 288 |
ISBN : | 978-960-04-5188-7 |
Σχήμα : | 17Χ24 |
Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
Έτος έκδοσης : | 2021 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Περισσότερα -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ GEWAPURE VGS RCB-100 3-TONE S...
Περισσότερα -
T-SHIRT POLO LACOSTE DH2050 166 ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ (...
Περισσότερα -
ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ
Περισσότερα -
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Περισσότερα -
TAMRAC 5769 VELOCITY 9X PRO PHOTO SLING PACK ...
Περισσότερα -
ΡΟΛΟΙ EMPORIO ARMANI AR0535
Περισσότερα -
ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |