ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ 108171243
Παράδοση σε 2-3 μέρες
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ 21 ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ
Προσωπικά βιώματα και μνήμες του συγγραφέα συναντιούνται με τη γνώση στα θρανία, τη ζωή και τα βιβλία. Όλα μαζί γίνονται ένα για να διηγηθούν ιστορίες από τη μεγάλη εθνική στιγμή του 1821 στον 21ο αιώνα. Ιστορίες γνωστές και άγνωστες, βολικές και άβολες, κανονικές και αταίριαστες.
Έτσι απλά να κάνει ο χρόνος στάση και να ξαναπαιχτεί εκείνη η σχολική παράσταση από τα χρόνια τα αθώα, τα μαθητικά. Μια παράσταση λιτή χωρίς κανέναν χορηγό, μαικήνα και οργανισμό που φιλοδοξεί απλώς να είναι με την εποχή της τρέντι μαζί παρέα. Μια σταντ απ κομεντί και τράτζεντι και όλα του θεάτρου τα ωραία.
Η συνέχεια... επί "της σκηνής" του βιβλίου και ζήτω η Επανάσταση του 21 και τα 200 χρόνια του ελεύθερου εθνικού μας βίου.
Είδατε πρόσφατα
-
ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ
Περισσότερα -
BONNE ROUTE 2
Περισσότερα -
ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Περισσότερα -
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑΙΤΗΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΣΚΟΠΟ...
Περισσότερα -
Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΩΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕ...
Περισσότερα -
ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Περισσότερα -
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Περισσότερα -
GRAMMAR CHAMPIONS 3 /GREEK
Περισσότερα -
Ο ΠΙΛΟΤΟΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


