ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ 108168163
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Συμβαίνει μερικές φορές η ζωή και το έργο ενός ανθρώπου, αντί να εγγράφεται στη γραμμική πορεία του χρόνου, να διασχίζει κάπως γρήγορα την εποχή του με την ταχύτητα και την πορεία ενός κανονιοβολισμού, σκάζοντας κάπου στο μέλλον και αφήνοντας τους σύγχρονούς του εμβρόντητους, με μόνο ίχνος του περάσματός του την οσμή και τη γεύση του μπαρουτιού. Πιστεύουμε ότι η εικόνα του κανονιοβολισμού του χρόνου αναπαριστά πιστό τον βίο του Νικόλα Ασιμου.
Είναι μεταξύ χλεύης και θαυμασμού που καθίσταται πάντοτε ένα έργο σημαντικό. Είναι σημαντικό επειδή επιβίωσε, δηλαδή, επειδή αντιστάθηκε. Και σήμερα είναι εκείνη η στιγμή -που στον καιρό της φάνηκε τόσο μακρινή- για να περισυλλεχθούν όλα αυτά τα θραύσματα και να αποκατασταθούν μέσα στην ενότητα της ομορφιάς τους.
Τριάντα δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, οι Εκδόσεις των Συναδέλφων, με ιδιαίτερη χαρά και με μεγάλο σεβασμό στη μνήμη του, παραδίδουν στο αναγνωστικό κοινό άπαντα τα στιχουργήματα και τα τραγούδια του Νικόλα Aσιμου. Ήταν καιρός.
| Εκδότης : | ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ |
| Σελίδες : | 144 |
| ISBN : | 978-960-9797-97-9 |
| Σχήμα : | 15Χ23 |
| Μήνας έκδοσης : | Νοέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2020 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Περισσότερα -
ΟΡΟΥΝΟΚΟ Η Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
Περισσότερα -
ΠΟΙΗΣΗ
Περισσότερα -
ADOBE ACROBAT 4.0 ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
Περισσότερα -
ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Περισσότερα -
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ
Περισσότερα -
ΑΟΡΑΤΟΣ
Περισσότερα -
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΛΕΡΤ
Περισσότερα -
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ
Περισσότερα -
ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


