ΟΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ 108164886

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Ο υπάλληλος τραπέζης Φραντς Πόλτσερ, παγιδευμένος σε έναν ψυχρό εργασιακό κόσμο, έχει παραδοθεί στη μοιρολατρία και, ουσιαστικά, φυτοζωεί σε μια αέναα επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Το μόνο που τον συγκροτεί και τον συγκρατεί στη ζωή είναι η ακούραστη επιδίωξη της τάξης και της ασφάλειας, ως προστασίας από ένα εχθρικό και απρόβλεπτο, όπως το αντιλαμβάνεται, περιβάλλον. Εκείνο που του επιτρέπει να αντέχει τον αβάσταχτο βίο είναι η προβλεψιμότητα της κάθε ημέρας. Ο κόσμος είναι ο πιο άσπονδος εχθρός του.
Ο φόβος απέναντι σε κάθε αλλαγή τον ρίχνει στην αγκαλιά της σπιτονοικοκυράς του, της Κλάρας Πόργκες, μιας μαραμένης χήρας, η οποία ξέρει να εκμεταλλεύεται τις φοβίες του και τον εξουσιάζει πλήρως, μέχρι του σημείου της σεξουαλικής κακοποίησης.
Πυροδοτείται τότε μια λαίλαπα από γεγονότα, ένα κουβάρι από αδιέξοδα, θρησκευτικό φανατισμό, φιλαργυρία και βίαιη σεξουαλικότητα, που απειλεί να αφανίσει στο πέρασμά της όχι μόνο την τάξη αλλά και όλα τα πρόσωπα του μυθιστορήματος.

Είδατε πρόσφατα
-
ΟΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ
Περισσότερα -
BOXER MINERVA ''SPORTIES JNR" ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΙ (1...
Περισσότερα -
ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΤΙ
Περισσότερα -
POSTER NIRVANA 61 X 91.5 CM
Περισσότερα -
ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ THIROS 29-0051 ΜΠΕΖ/ΤΑΜΠΑ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NEW BALANCE 880 V3 ΚΟΚΚΙΝΟ/ΚΙΤΡΙΝΟ (...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ REEBOK TRANZ RUNNER RS 2.0 ΜΑΥΡΟ (US...
Περισσότερα -
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΑΘΕΥΣΗ
Περισσότερα -
GO GETTER FOR GREECE 1 GRAMMAR
Περισσότερα -
ΠΑΙΧΝΙΔΙ CHICCO ROGER TENNIS
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |