Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΠΡΟΖ ΜΕΡΟΣ Α 108156273

Παράδοση σε 4-6 μέρες

ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ
Νέα Ορλεάνη: πρόθυμη, ατίθαση, γεννημένη από πόρνες και μαχαιροβγάλτες• ξαναγεννημένη μέσα από την κρύα μήτρα της καταιγίδας. Στους δρόμους της άφησαν τα χνάρια τους μουσικοί, ζωγράφοι και συγγραφείςμάγισσες, γκάνγκστερ και σαδιστές φονιάδες. Όλοι τους γλεντζέδες.
Ανάμεσά τους κι ένας χλομός άντρας με κατάμαυρα μαλλιά: τέρας, όσο και τζέντλεμαν κυνηγός τεράτων, όσο και εθισμένος στο άγγιγμα των Ακατονόμαστων Θεών.
Από το 1877 μέχρι το 1887, ο Ελληνο-Ιρλανδός Λευκάδιος Χερν βρισκόταν στη Νέα Ορλεάνη και στο συγγραφικό του έργο εκείνης της περιόδου, οφείλει η Πόλη της Σελήνης το επικίνδυνο, ηδονικό της δέλεαρ.
Τον συναντάμε στα 1883 και περπατάμε δίπλα του στους βρώμικους, μαγευτικούς δρόμους όπου έχει καταφέρει να βρει τη θέση του, έστω προσωρινά. Από τον φόνο μιας φημισμένης Μαντάμ, στα οργιαστικά τελετουργικά του Μπαγιού Σεν Τζον, από τη γηραιά Μαρί Λαβώ, Βασίλισσα του Βουντού, στη διάδοχό της, περιδιαβαίνουμε μαζί του τα μήκη και τα πλάτη της πόλης, μέχρι να συναντήσει τον Κριστιάν Αμπρόζ, το πιο ευγενές της τέρας, και να εκπληρώσει μια προφητεία στην οποία είχε πάψει να πιστεύει.

Εκδότης : | NIGHT READ |
Σελίδες : | 92 |
ISBN : | 978-960-9773-21-8 |
Σχήμα : | 12Χ17 |
Μήνας έκδοσης : | Οκτώβριος |
Έτος έκδοσης : | 2018 |

Είδατε πρόσφατα
-
Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΠΡΟΖ ΜΕΡΟΣ Α
Περισσότερα -
Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ
Περισσότερα -
LIAN LI UNI FAN SL V2 120 TRIPLE BLACK ARGB P...
Περισσότερα -
T-SHIRT SUPERDRY VL ITAGO W1010510A ΣΚΟΥΡΟ ΜΠ...
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ OEM ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL-TRABUCO 13 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ/ΜΑΥΡΟ...
Περισσότερα -
ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ...
Περισσότερα -
ΣΑΝΔΑΛΙΑ BIRKENSTOCK ARIZONA 1016110 ΧΡΥΣΟ (3...
Περισσότερα -
ΧΧΧ ΤΡΑΚΤΕΡAΚΙ ROLLY TOYS ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΔΟΚΙΝΗΤΟ...
Περισσότερα -
ΣΛΙΠΑΚΙ TRIUMPH AMOURETTE HIGHLEG TAI ΑΝΟΙΧΤΟ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |