ΟΥΖΟ 44 ΟΥΖΟ 108147898

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Παραμονές των εκλογών του 1958 ο Αυγουστίνος, ένας μικρός ποτοποιός από τη Θεσσαλονίκη, και ο Αριστοτέλης, o οδηγός του, γυρίζουν με ένα παλιό φορτηγό - μια Dodge του βρετανικού στρατού - τις πόλεις και τα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας, πουλώντας κρασί, ούζο και άλλα ποτά.
Το μετρικό σύστημα είναι η οκά και το κονιάκ το λένε ακόμη κονιάκ και όχι μπράντι. Η καθαρεύουσα είναι στις δόξες της, ο Ψυχρός Πόλεμος στο ζενίθ του και η Ελλάδα δεν έχει ακόμη συνέλθει από τη Μικρασιατική Καταστροφή, την Κατοχή και τον Εμφύλιο.
Το Βασίλειο της Ελλάδας μόνο δημοκρατία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Τα προβλήματα πωλητών και πελατών, ο τρόπος που αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν γύρω τους, οι προσωπικές ιστορίες τους και το παρελθόν τους είναι άμεσα συνυφασμένα με την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.
Μια έξοχη τοιχογραφία της ελληνικής επαρχίας της δεκαετίας του 1950.

Είδατε πρόσφατα
-
ΟΥΖΟ 44 ΟΥΖΟ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS SPORT INSPIRED BREAKNET COURT...
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ ICEPEAK DOWS ΜΠΛΕ
Περισσότερα -
ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΕΙΝ
Περισσότερα -
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ CHRISTMAS ΔΕΝΤΡΟ ...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ VALTUILLE CESAR MARQUEZ 2022 ΕΡΥΘΡΟ 750...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE CAPRI II ΛΕΥΚΟ/ΡΟΖ/ΚΙΤΡΙΝΟ (USA...
Περισσότερα -
ΚΟΥΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕ ΡΟΔΕΣ CYCLOPS 34L
Περισσότερα -
ΦΑΝΕΛΑΚΙ RUSSELL ATHLETIC AL SINGLET ΜΑΥΡΟ (X...
Περισσότερα -
ΚΟΛΑΝ 7/8 ADIDAS PERFORMANCE RUNNING ESSENTIA...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |