Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ 108145145
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Πού σταματά το παιχνίδι και πού αρχίζει η τραγωδία; Βρισκόμαστε στο 1978 και στη Ρώμη εκτυλίσσεται μια ανατριχιαστική υπόθεση. Οι διαβόητες Ερυθρές Ταξιαρχίες κρατούν όμηρο τον πρώην χριστιανοδημοκράτη πρωθυπουργό 'Αλντο Μόρο. Χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα, σ' ένα Παλέρμο άγριο, σχεδόν προϊστορικό, τρία παθιασμένα εντεκάχρονα αγόρια παρακολουθούν με τεταμένη προσοχή τις εξελίξεις. Στα δικά τους μάτια οι τρομοκράτες είναι οι μαχητές που ήλθαν να βγάλουν την Ιταλία από το τέλμα και τη νάρκωσή της. Αηδιασμένα από τη ζωή και τον επαρχιωτισμό της Σικελίας, αποφασίζουν να σχηματίσουν τον δικό τους ανατρεπτικό πυρήνα. Αλλάζουν τα ονόματά τους, οργανώνουν απόπειρες, περνάνε στη δράση και προκαλούν χάος και βία, αρχικά στο σχολείο και στη συνέχεια σε όλη την τοπική κοινωνία.
Δύο πράγματα αποβαίνουν καθοριστικά σε τούτο το βιβλίο: ένας μιμητισμός που θα έχει φοβερή κατάληξη και ο έρωτας για ένα κορίτσι.
Το πλέον εντυπωσιακό ντεμπούτο των τελευταίων χρόνων στην ιταλική πεζογραφία, Ο χρόνος που δεν είχα του Τζόρτζιο Βάστα είναι ένα σπαρακτικό μυθιστόρημα πολλαπλής ενηλικίωσης. Ο συγγραφέας καταφέρνει να αποτυπώσει μια ολόκληρη χώρα τη στιγμή που αυτή χάνει οριστικά την αθωότητά της.
| Εκδότης : | ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ |
| Μετάφραση : | ΡΑΙΚΟΥ ΑΜΠΥ |
| Σελίδες : | 352 |
| ISBN : | 978-960-03-6234-3 |
| Σχήμα : | 14Χ20,5 |
| Σειρά : | ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ |
| Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2017 |
Είδατε πρόσφατα
-
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ
Περισσότερα -
ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Περισσότερα -
ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΕΜΕΝΟΣ
Περισσότερα -
ΕΣΧΑΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ
Περισσότερα -
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Περισσότερα -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ
Περισσότερα -
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤ...
Περισσότερα -
ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΓΓΟΝΑΚΙ
Περισσότερα -
ΔΙΑΚΑΜΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


