ΦΟΝΤΟ ΑΠΟ ΩΧΡΑ 108137862
Παράδοση σε 2-3 μέρες
"Βλέπω με τη φαντασία μου έναν κόσμο φτιαγμένο σε φόντο από ώχρα, με τύπους ασπρόμαυρους που αλλάζουν προσωπείο όταν οι συγκυρίες το επιβάλλουν, με άσπρα και μαύρα κίνητρα να οδηγούν τις πράξεις τους, με άσπρους αγγέλους και μαύρους καλικάντζαρους να κυβερνούν την καρδιά τους. Δεν βλέπω άλλα χρώματα. Μ' αρέσει όμως να παίζω μ' αυτά στην παλέτα μου όταν ζωγραφίζω τη θάλασσα και τον ουρανό ολόγυρά της".
Πώς η αδιαλλαξία ενός θαλασσοδαρμένου ναυτικού καταφέρνει να οδηγήσει τους γιους του σε διαφορετικές προσωπικές επιλογές και αποκλίνουσες αντιλήψεις για τη ζωή.
Πώς οι εμμονές ενός ισχυρού χαρακτήρα προκαλούν τελικά την αυτοκαταστροφή του.
Ένα συναρπαστικό πανόραμα σαράντα χρόνων ξετυλίγεται αυτούσιο, φέρνοντας αναπόφευκτα τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους, σ' ένα ανελέητο κρεσέντο αλληλεπιδράσεων.
| Εκδότης : | ΒΑΣΔΕΚΗΣ |
| Σελίδες : | 360 |
| ISBN : | 978-960-8273-64-1 |
| Σχήμα : | 14Χ21 |
| Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2016 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΦΟΝΤΟ ΑΠΟ ΩΧΡΑ
Περισσότερα -
ΧΡΥΣΑ ΑΡΛΕΚΙΝ SPECIAL 463 Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΤΗΣ Ε...
Περισσότερα -
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ
Περισσότερα -
ΜΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
Περισσότερα -
THE HARE AND THE TORTOISE
Περισσότερα -
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΙΝΟΖΑ
Περισσότερα -
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ
Περισσότερα -
ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ
Περισσότερα -
ΜΩΡΑ ΖΩΑΚΙΑ
Περισσότερα -
ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


