\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(108136953)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ''Εστιατόριο'' ως επιχείρηση δημιουργείται από άτομα δραστήρια και με επαγγελματικές ανησυχίες σε περιοχές, όπου η ζήτηση για προμήθεια έτοιμου φαγητού είναι έντονη και το κίνητρο του κέρδους ελκυστικό. Αυτές οι επιχειρήσεις εστίασης υποστηρίζουν και καλύπτουν ανάγκες για φαγητό τόσο μικρού όσο και μεγάλου αριθμού ατόμων όπως η μικρή ταβέρνα αλλά και το μεγάλο εστιατόριο που λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ ή κάποιο άλλο με συνεχή εικοσιτετράωρη λειτουργία σε αεροδρόμια, οδικούς άξονες, ξενοδοχεία ή σε κρουαζιερόπλοια που οι 3.000 επιβάτες τους πρέπει να λάβουν τροφή τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα. Στην σημερινή εποχή οι επιχειρήσεις παραγωγής και πώλησης φαγητών και ποτών εκτός της τεχνογνωσίας, ως οικονομικές μονάδες υποχρεούνται να εφαρμόζουν ότι, επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και έχει σχέση σε θέματα με υγειονομικούς κανονισμούς (για την προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων), καθώς και σε θέματα εργατικά, φορολογικά, αγορανομικά και άλλα που σχετικά με το Δημόσιο συμφέρον. Επίσης οι επιχειρήσεις εστίασης για να μπορούν να ανταγωνισθούν ομοειδείς επιχειρήσεις πρέπει να εφαρμόζουν συστήματα και μεθόδους που έχουν σχέση με την αύξηση και την προώθηση των πωλήσεων, την διαφήμιση, την προβολή, και γενικότερα με την διοίκηση της όπως στον προγραμματισμό και στην οργάνωση. Το παρόν σύγγραμμα με τον τίτλο ''ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ'' και με την μορφή που έχει, επιχειρεί να μεταφέρει σε όσους εμπλέκονται ή επιχειρούν να εμπλακούν στο χώρο της επαγγελματικής εστίασης, τις κλασικές αρχές, μεθόδους και διαδικασίες οργάνωσης, λειτουργίας, διαχείρισης και ελέγχου της παραγωγής και των πωλήσεων μιας επιχείρησης εστίασης καθώς και τους τρόπους ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτουν με στόχο την δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος απέναντι σε άλλες ομοειδείς επιχειρήσεις. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|