ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017 ΦΑΙΝΕΤ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΠΟΤΕ 108136674

Εξαντλημένο
Το ξεχωριστό αυτό συλλεκτικό ημερολόγιο, που επιμελήθηκαν και παρουσιάζουν οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, περιέχει 12+1 ποιήματα της μεγάλης μας ποιήτριας Κικής Δημουλά, τα οποία συνοδεύονται από 13 έγχρωμα κολάζ, καθώς και δώδεκα ακόμα έργα, που προηγούνται του κάθε μήνα, από τον ζωγράφο και σκηνογράφο Ντίνο Πετράτο.
Κεντρικό πρόσωπο στα κολάζ του Ντίνου Πετράτου είναι η ίδια η ποιήτρια, φωτογραφημένη σε διάφορες περιόδους της ζωής της.
Στις πρώτες σελίδες του ημερολογίου συγκινεί το ευχετήριο, από καρδιάς, σημείωμα της ποιήτριας για το νέο έτος, προς όλους τους αναγνώστες. Η πρωτότυπη βιβλιοδεσία του ημερολογίου, είτε υπό τη μορφή μικρού άλμπουμ είτε βιβλίου, διευκολύνει πολύ τη χρήση του για τον εβδομαδιαίο και μηνιαίο προγραμματισμό του αναγνώστη.

Είδατε πρόσφατα
-
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017 ΦΑΙΝΕΤ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΠΕΡΑ...
Περισσότερα -
ΕΛΘΩΝ ΑΝΑΛΑΒΩ ΣΕ
Περισσότερα -
CRYPTO UM360 2GB FM USB MP3 PLAYER PURPLE
Περισσότερα -
PROGRESS TO PROF CASS(3) *NEW
Περισσότερα -
ΓΝΗΣΙΟ ΜΕΛΑΝΙ HEWLETT PACKARD NO 650 ΜΑΥΡΟ (B...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |