ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ 108133424

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Τι συνιστά κρίση για ένα παιδί; Πώς αντιδρούν τα παιδιά στην απώλεια και πώς τη διαχειρίζονται; Πώς και με ποιους τρόπους μπορούμε να τα βοηθήσουμε να τη διαχειριστούν; Ποιοι τρόποι ενδείκνυνται για την αντιμετώπισή της από την πλευρά των ενηλίκων;
Ο όρος κρίση είναι συνυφασμένος με τη δυσχέρεια, τον κίνδυνο, την απότομη μεταβολή, με κάποιο βαθμό δυσκολίας ή-στην καλύτερη περίπτωση- με κάποιο είδος επαναδιαπραγμάτευσης. Η κρίση ανατρέπει τα δεδομένα, αλλάζει και μεταμορφώνει ραγδαία την πραγματικότητα, την αποσυντονίζει και την απορρυθμίζει, προκαλεί φόβο και αναστάτωση. 'Αλλοτε η τελική έκβαση αποβαίνει άμεσα θετική και άλλοτε τα θετικά στοιχεία που προκύπτουν αργούν να εμφανιστούν. Κάθε κρίση επιφέρει ένα είδος ανισορροπίας, η οποία βραχυπρόθεσμα προκαλεί στρες, ενώ μακροπρόθεσμα προάγει την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων.
Σε αυτό το βιβλίο η Βασιλική Παππά απευθύνεται στους γονείς που βιώνουν κάποιου είδους κρίση, μετάβαση, αλλαγή ή απώλεια. Ορίζει, εξετάζει και αναλύει κάθε κρίση ξεχωριστά και προσφέρει πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπισή της. Το βιβλίο απευθύνεται σε κάθε γονιό που επιθυμεί να βρει το νόημα κάθε κρίσης και με αυτό να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του, τη σχέση του με το παιδί του, αλλά και την ίδια τη ζωή του.

Είδατε πρόσφατα
-
ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE T-LITE XI NBK ΓΚΡΙ (USA:13, EU:...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NEW BALANCE 574 ΜΠΛΕ/ΓΚΡΙ (USA:11, E...
Περισσότερα -
ΑΜΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ NAME IT 13223770 NMMMYLANE ΜΠ...
Περισσότερα -
ΣΕΒΑΧ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΣΟΥΒΕΡ ESPIEL ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ (6ΤΜΧ)
Περισσότερα -
ΖΑΚΕΤΑ NIKE ESSENTIAL RUNNING HOODED JACKET Μ...
Περισσότερα -
ΖΑΚΕΤΑ ADIDAS PERFORMANCE LINEAR HOODIE ΡΟΖ (...
Περισσότερα -
ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ KICKERS BONBEK 218126 FUCHSIA VIOLE...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |