ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΩΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ 4 108131090
Εξαντλημένο
Περιλαμβάνει 300 εικονογραφημένες λέξεις και Παράγωγες λέξεις για να δημιουργήσει ο εκπαιδευτικός τις ασκήσεις που πρέπει να δώσει στον μαθητή του, αναλόγως του νοητικού δυναμικού, της ηλικίας και του ρυθμού μάθησης (είναι οι 200 εικονογραφημένες λέξεις που περιελάμβανε η παλαιά έκδοση και επιπλέον 100 νέες λέξεις οι οποίες δεν υπήρχαν σε κανένα από τα υπόλοιπα βιβλία).
Οι λέξεις της ετυμολογικής οικογένειας αναλύονται σε Μορφήματα ώστε να μπορεί να ελέγξει ο εκπαιδευτικός την ανάλυση που κάνει ο μαθητής και να νιώθει ασφαλής για τον τρόπο ανάλυσης που θα προτείνει. Επίσης περιέχονται οδηγίες για τη διδασκαλία των ειδικών μνημονικών τεχνικών και κανόνων που προτείνουμε στα πλαίσια της γλωσσολογικής μας μεθόδου για την κατανόηση της δομής των λέξεων.
Στο νέο αυτό βιβλίο περιέχονται πολλές εργασίες που πρέπει να γίνονται σε κάθε διδακτική συνεδρία, και πολύ υλικό από φράσεις, εκφράσεις, λέξεις που προτείνουμε να υπαγορεύει ο εκπαιδευτικός στο μαθητή για εξάσκηση στην ορθογραφία.
| Εκδότης : | ΔΩΡΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ |
| Σελίδες : | 250 |
| ISBN : | 960-7184-54-8 |
| Σειρά : | ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΩΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ |
Είδατε πρόσφατα
-
ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΩΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ 4
Περισσότερα -
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Περισσότερα -
ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ
Περισσότερα -
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ
Περισσότερα -
ΛΑΧΕΙΟΥ ΔΙΚΗ
Περισσότερα -
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
Περισσότερα -
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΠΑΛΕΤΑ
Περισσότερα -
Η ΚΑΚΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ
Περισσότερα -
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΧΑΙΜ ΚΑΠΟΝ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


