ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 108114704

Παράδοση σε 4-6 μέρες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Πρόλογος - Τρόπος Εργασίας με το Βιβλίο
ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 1.Υγιεινή και προστασία του περιβάλλοντος 2. Διαμόρφωση εργασίας 3.Συσκευές και μηχανήματα 4. Μερικές βασικές πληροφορίες για τη διατροφή και τα διατροφικά στοιχεία 5. Έτοιμα προϊόντα (Convenience food) 6. Αποθήκευση και συντήρηση 7.Σερβιρισμα
ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 1 Σκεύη εργασίας 2 Προπαρασκευαστικές τεχνικές 3 Τεχνικές μαγειρέματος 4 Βασικές συνταγές 5 Χόρτα και μπαχαρικά
ΔΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ (+ συνταγές)
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 1 Εισαγωγή στην ετοιμασία των φαγητών 2 Σνακς 3 Σούπες 4 Σάλτσες 5 Σαλάτες 6 Λαχανικά 7 Συνοδευτικά 8 Εδέσματα με αυγά 9 Φαγητά με ψάρι 10 Φαγητά με κρέας 11 Νοστιμότατες ποικιλίες 12 Επιδόρπια 13 Ποτά 14 Εισαγωγή στη ζαχαροπλαστική 14 Ζύμη κέικ 15 Ζύμη για μπισκότα και τούρτες 17 Ζύμη για σου 18 Ζύμη σφολιάτα 19 Μαλακή ζύμη 20 Ζύμες για στρούντελ και ζύμες με λάδι και μυζήθρα 21 Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές 22 Νόστιμες για την αποθήκη Πίνακας θρεπτικών αξιών Ευρετήριο όρων Ευρετήριο συνταγών

Εκδότης : | ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ) |
Σελίδες : | 356 |
ISBN : | 960-331-363-7 |
Σχήμα : | 17Χ24 |
Σειρά : | ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ |
Έτος έκδοσης : | 2003 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ...
Περισσότερα -
ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Περισσότερα -
ΚΟΛΑΝ 3/4 BODYTALK JAZZ ΜΑΥΡΟ (S)
Περισσότερα -
MIELE W5825WPS D ED ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 7 KG 60 ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NEW BALANCE FRESH FOAM BEACON ΦΟΥΞΙΑ...
Περισσότερα -
ΜΠΟΤΑΚΙ CONVERSE ALL STAR PRO BLAZE STRAP STR...
Περισσότερα -
ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
Περισσότερα -
AUTOCAD 2000i ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ
Περισσότερα -
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΣΑΛΤΟ
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ ADIDAS PERFORMANCE ESSENTIALS LINEAR ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |