ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 108113690

Παράδοση σε 2-3 μέρες

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
Η «Μικροβιολογία και Υγιεινή Τροφίμων - Θεωρία και Πράξη» αποτελεί ένα καινοτόμο εγχειρίδιο το οποίο πραγματεύεται τους τομείς της Μικροβιολογίας και της Υγιεινής Τροφίμων συμπεριλαμβανομένων των μεταξύ τους σχέσεων. Στο βιβλίο παρουσιάζονται σε απλουστευμένη μορφή οι νόμοι και οι αρχές της Μικροβιολογίας που διέπουν την Υγιεινή Τροφίμων και οι οποίες κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να γίνουν κατανοητές οι προδιαγραφές Υγιεινής που ισχύουν για τις επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων.
Το βιβλίο απευθύνεται στο ανθρώπινο δυναμικό και στη διεύθυνση επιχειρήσεων που έχουν να κάνουν με θέματα Υγιεινής Τροφίμων και τη σχετική εκπαίδευση.
Η πρώτη έκδοση την άνοιξη του 2006 συμπίπτει με τις μεταβολές που επήλθαν στο εθνικό δίκαιο περί υγιεινής τροφίμων, προκειμένου αυτό να συνάδει με το δίκαιο της ΕΕ, το οποίο από 01.01.2006 υπερισχύει του εθνικού, ενώ επιβάλει και τη μετατροπή του HACCP (Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου).

Είδατε πρόσφατα
-
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Περισσότερα -
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ
Περισσότερα -
YO YO 1 CAS
Περισσότερα -
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ
Περισσότερα -
ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ESTIA INTENSE MISTY ΓΚΡΙ 700W
Περισσότερα -
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝ...
Περισσότερα -
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΧΩΡΟΥ ΞΥΛΙΝΟ
Περισσότερα -
ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Περισσότερα -
ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΟΦΩΤΟ
Περισσότερα -
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |