ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ 108113308
Εξαντλημένο
Όταν ένας συνταξιούχος αστυνομικός βρίσκεται κρε΅ασ΅ένος από ΅ια γέφυρα, την έρευνα αναλαμβάνει ο παλιός φίλος και μαθητής του, ο Αστυνόμος Μπεβιλάκουα. Η έρευνα όμως αυτή ανοίγει και το κουτί της Πανδώρας. Διεφθαρ΅ένοι αστυνομικοί, αδίστακτοι εγκληματίες, και ένας διχασμένος, δονκιχωτικός άνδρας που αναζητά στο καθήκον την εξιλέωση για το παρελθόν.
Με τη δράση να εξελίσσεται στη σύγχρονη Καταλονία, βόρεια από το σημείο του Μεσημβρινού, αυτό το καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα του Λορένθο Σίλβα, αδιαμφισβήτητου ΅ετρ στο είδος, εμβαθύνει πέρα από τα γεγονότα και παρουσιάζει ένα πορτρέτο της ανθρώπινης ύπαρξης μπροστά στα ηθικά διλήμματα και τις λάθος επιλογές.
Το Σημάδι του Mεσημβρινού του Lorenzo Silva (βραβείο Premio Planeta de Novela 2012, το σημαντικότερο βραβείο λογοτεχνίας στην Ισπανία) Το βιβλίο είναι καθαρά crime novel, σύγχρονο και σκληρό (Οι κριτικές των ισπανικών εφημερίδων παραλληλίζουν το στυλ του με τον Jo Nesbo). Έχει θέμα την διαφθορά και την διαπλοκή στην σημερινή Ευρώπη και έχει ως αφορμή μια ύποπτη αυτοκτονία ενός ισπανου αστυνομικού και την έρευνα των κυκλωμάτων, που τον σκότωσαν για να καλύψουν τις επιχειρηματικές και πολιτικές δραστηριότητές τους.
| Εκδότης : | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ |
| Μετάφραση : | ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΙΑΡΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ |
| Σελίδες : | 416 |
| ISBN : | 978-960-569-024-3 |
| Σχήμα : | 14Χ20,5 |
| Σειρά : | CRIME STORIES |
| Μήνας έκδοσης : | Νοέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2013 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ
Περισσότερα -
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΠΙΤΑ JANOD TWIST
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ NEF-NEF BLUME FUCHSIA (200...
Περισσότερα -
ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΒΟΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
Περισσότερα -
ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΖ ΑΡΚΟΥΔΑ
Περισσότερα -
ΚΟΥΡΤΙΝΑ MAISON BLANCHE ΛΟΝΕΤΑ ΦΕΡΡΙ ΜΠΟΡΝΤΩ ...
Περισσότερα -
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
Περισσότερα -
ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ ROBEEZ HEART BEAT 771010 ΡΟΖ
Περισσότερα -
ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ; ΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ;
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


