ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΑΡΑΝΤΑΣ 108110024
Εξαντλημένο
Στη φυλακή Εβίν στην Τεχεράνη η Αζάρ γεννά ένα κοριτσάκι, τη Νέντα.
Μερικούς διάδρομους μακριά ο Αμίρ φτιάχνει ένα βραχιολάκι για την κόρη του τη Σεϊντά, και ελπίζει ότι μια μέρα θα το κρατήσει στα χέρια της.
Τρία παιδιά μεγαλώνουν χωρίς γονείς σε μια αυλή, γύρω από ένα δέντρο τζακαράντας.
Η Νέντα, ο Ομίντ και η Σεϊντά είναι μερικοί από τους αξέχαστους χαρακτήρες του εντυπωσιακού αυτού μυθιστορήματος, όπου ξετυλίγονται οι ζωές γονιών, παιδιών και εραστών στο Ιράν, στα χρόνια της ισλαμικής επανάστασης. Κάποιοι ήταν συγγενείς, άλλοι ήρθαν κοντά καθώς εισέβαλε ορμητικά στην καθημερινότητά τους η βιαιότητα της Ιστορίας.
Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και την ιστορία της ίδιας της οικογένειάς της η Σαχάρ Ντελιτζανί δημιουργεί μια αξέχαστη αφήγηση με ήρωες που εμπνέονται απ' την αγάπη, την πίστη στα ιδανικά και την ελπίδα. Το βιβλίο αυτό ζωντανεύει την ανθρώπινη πλευρά μιας επανάστασης μέσα από τις δικές τους ιστορίες.
| Εκδότης : | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ |
| Μετάφραση : | ΙΣΜΥΡΙΔΟΥ ΠΑΛΜΥΡΑ |
| Σελίδες : | 352 |
| ISBN : | 978-960-569-153-0 |
| Σχήμα : | 14Χ20,5 |
| Μήνας έκδοσης : | Μάιος |
| Έτος έκδοσης : | 2013 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΑΡΑΝΤΑΣ
Περισσότερα -
ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
Περισσότερα -
ΜΠΙΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ
Περισσότερα -
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ
Περισσότερα -
ΖΟΖΕΦ ΡΟΥΛΕΤΑΜΠΙΛ-ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ
Περισσότερα -
ΠΟΙΗΜΑΤΑ 1963-1977
Περισσότερα -
ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΟΥΣΕΙΑ
Περισσότερα -
ΩΔΙΚΗ
Περισσότερα -
Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


