ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤEIA 108109863

Παράδοση σε 4-6 μέρες

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει μία προσέγγιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας που εστιάζει σε όλους τους πόρους μίας οργάνωσης στη συνεχή και ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικότητας. Ο σκοπός αυτής της προσέγγισης είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις επιδόσεις της οργάνωσης και, στη συνέχεια, την ανταγωνιστικότητα. Αυτό το βιβλίο γράφτηκε ως απάντηση στην ανάγκη για ένα πρακτικό εργαλείο διδασκαλίας που περιλαμβάνει όλα τα διαφορετικά στοιχεία της διοίκησης της ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των προσεγγίσεων του Lean, του Έξι Σίγμα και του Lean Έξι Σίγμα και τα συγκεντρώνει σε μία συνεκτική μορφή που επιτρέπει στον αναγνώστη να κατανοήσει τόσο το γενικό πλαίσιο όσο και τις λεπτομέρειες της διοίκησης της ποιότητας.
Η άμεση, απλή παρουσίαση του υλικού εστιάζει στο να κάνει τις θεωρίες και τις αρχές της διοίκησης της ποιότητας πρακτικές και χρήσιμες σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Επικαιροποιημένη έρευνα έχει ενσωματωθεί επίσης στο βιβλίο με απλό και κατανοητό τρόπο.
Η όγδοη έκδοση περιέχει σημαντικές βελτιώσεις που αντανακλούν τη συνεχή εξέλιξη της διοίκησης της ποιότητας, καθώς και συστάσεις από κριτές και χρήστες του βιβλίου. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
-Μια εξήγηση στον πρόλογο που περιγράφει πώς το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων για τη διοίκηση της ποιότητας ή για να καλύψει δύο ακόμα πιο λεπτομερή μαθήματα.
-Ενίσχυση ολόκληρου του πακέτου δημιουργικού, έτσι ώστε τα σχήματα να είναι πιο ουσιαστικά από την άποψη της διδασκαλίας και της μάθησης.
-Κατάλληλη ενημέρωση των δραστηριοτήτων κριτικής σκέψης.
-Το σύνολο του βιβλίου έχει γίνει συμβατό με συγγράμματα ηλεκτρονικής μορφής για χρήση σε ηλεκτρονικά βιβλία και σε άλλες μορφές δεδομένων.
-Η συνολική εξήγηση της ολικής ποιότητας ενημερώθηκε, ώστε να αντανακλά την τρέχουσα έρευνα στον τομέα και προστέθηκε μία ενότητα που εξηγεί πώς σχετίζονται η ποιότητα και η ανταγωνιστικότητα με τη συνολική ικανοποίηση από την εργασία και τα οικονομικά οφέλη.
-Προστέθηκε μια ενότητα σχετικά με τη διοίκηση της ποιότητας στην εφοδιαστική αλυσίδα.
-Προστέθηκαν πληροφορίες σχετικά με το νέο πρότυπο ISO 9000:2015.
-Εισήχθησαν διευρυμένες και ενημερωμένες ενότητες για Lean παραγωγή, Lean Έξι Σίγμα παραγωγή, QFD, SPC, JIT και συγκριτική αξιολόγηση.

Εκδότης : | ΤΖΙΟΛΑΣ |
Σελίδες : | 604 |
ISBN : | 978-960-418-690-7 |
Σχήμα : | 30Χ22 |
Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
Έτος έκδοσης : | 2020 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤEIA
Περισσότερα -
ΣΛΙΠΑΚΙ SLOGGI 24/7 WEEKEND HIPSTER ΜΠΕΖ 3ΤΜΧ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ KICKERS BONBON ΦΟΥΞΙΑ/ΜΩΒ (20)
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |