ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ 108106171
Εξαντλημένο
ΔΙΕΞΟΔΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΖΩΗ
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει εμπειρίες ζωής, συναρπαστικά ταξίδια από το φυσικό έως το μεταφυσικό κόσμο. Επικοινωνία, μέσω του διαλογισμού και της προσευχής, με μέρη άγνωστα, όπου δεν φτάνουν οι πέντε αισθήσεις του ανθρώπου.
Η συγγραφέας αναφέρεται στην επαφή με ένα σύμπαν ιδιαίτερο, που για τους περισσότερους δεν είναι ορατό. Βλέποντας τη ζωή από άλλο πρίσμα, αντιλαμβάνεται τη μαγεία της, προσπαθεί ν' αγγίξει το χέρι του Δημιουργού στην καθημερινότητά της, που είναι και η δική μας καθημερινότητα. Έτσι, μοιράζεται μαζί μας τα βιώματά της και μας ξεναγεί σε ανεξερεύνητες ερήμους, εκεί όπου κατοικούν οι πνευματικές οντότητες του φωτός.
Ένας πολύτιμος οδηγός για τη βελτίωση της ζωής μας και για την κατάκτηση της ευτυχίας. Ένα απαραίτητο βιβλίο για την εξέλιξη της ψυχής.
| Εκδότης : | ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ |
| Σελίδες : | 160 |
| ISBN : | 978-960-03-5525-3 |
| Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2012 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Περισσότερα -
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
Περισσότερα -
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ
Περισσότερα -
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
Περισσότερα -
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ WORD 2003
Περισσότερα -
ΣΤ ΑΜΠΕΛΙΑ
Περισσότερα -
IMARET THREE GOD ONE CITY
Περισσότερα -
GRAMMAR AND BEYOND 3 STUDENTS BOOK (+ WRITING...
Περισσότερα -
ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 21ΗΣ ΧΑΝΤΡΑΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


