Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΣΤΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ Γ ΤΟΜΟΣ 108104604

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Ο Κωστής Μπαστιάς, διευθυντής θεάτρων, εκδότης στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, αρχισυντάκτης, χρονογράφος, κριτικός, και δημιουργός και διευθυντής νέων πολιτιστικών θεσμών, δέσποσε στα μεσοπολεμικά και μεταπολεμικά χρόνια.
Η βιβλιογραφία Ο Κωστής Μπαστιάς στα χρόνια του Μεσοπολέμου (τόμοι Α' και Β') αποκάλυψε δυσεύρετα στοιχεία για τον πολιτιστικό και πολιτικό βίο του Μεσοπολέμου, προσφέροντας νέο υλικό για το ελληνικό θέατρο, τον πνευματικό περίγυρο και την ιστορία της δημοσιογραφίας.
Ο τόμος Γ έρχεται σήμερα με νέα και άγνωστα στοιχεία (κείμενα και κριτικές ελληνικών και ξένων εφημερίδων, ντοκουμέντα από οικογενειακά αρχεία) και σπάνιες φωτογραφίες να ενταχθεί στην ίδια εποχή και να συμπληρώσει την πολιτιστική τοιχογραφία της, πάντα σε στενή συνάρτηση με την πορεία του Κωστή Μπαστιά.

Είδατε πρόσφατα
-
Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΣΤΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ...
Περισσότερα -
DISNEY KIDS READERS 6 WORKBOOK (+ E-BOOK)
Περισσότερα -
WHAT IF B1+ TEST PACK
Περισσότερα -
ΥΠΟΓΕΙΟΣ
Περισσότερα -
ΣΕΣΟΥΑΡ AEG SANA FOEN
Περισσότερα -
ΟΜΠΡΕΛΑ SAMSONITE MINIPLI COLORI S 5 SECT. MA...
Περισσότερα -
Ο ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ
Περισσότερα -
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Περισσότερα -
ΧΑΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ
Περισσότερα -
ΒΑΛΙΤΣΑ SAMSONITE LITE-CUBE SPINNER 82/34.5 Γ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |