ΤΟ ΞΕΝΟΠΟΥΛΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΡΙΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 108101337

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Γύρω στα μεσάνυχτα, και με το φεγγάρι στη χάση του, ο κοκκινολαίμης ο Αγκίμ αναγκάζεται να μεταναστεύσει. Οι δυσκολίες προσαρμογής δείχνουν ανυπέρβλητες. Η επαφή με το καινούριο, το διαφορετικό, το πολύχρωμο δημιουργεί στους κατοίκους του λιβαδιού ανασφάλεια και φοβίες. Οι υπεύθυνοι, μακριά απ' το δρόμο του στοχασμού και της τέχνης, μένουν απαθείς, αδιάφοροι, και ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τα λοφία τους. Παντού ακούγονται οι σπαραχτικές κραυγές του φυσικού περιβάλλοντος που από άσκεφτες ενέργειες ολοένα και καταρρέει.
Οι φτερωτοί συγκάτοικοι συνεργάζονται, δημιουργούν, ερωτεύονται, επιμένουν.
Και όλα αυτά με βάση τις ιδιαίτερες συνήθειες και συμπεριφορές των ηρώων, έτσι ώστε να προβάλλονται τα πραγματικά χαρακτηρολογικά στοιχεία του κάθε είδους.
Ένα ταξίδι στον εξωτερικό, αλλά και στον εσωτερικό μας κόσμο, με οδηγούς το μύθο, την Ιστορία και τις παραδόσεις μας, που μέσ' απ' τη γνώση, την αλληλεγγύη, τη δημιουργική φαντασία και την ενότητα, στοχεύει στην πρόοδο, την αυτογνωσία και την ελευθερία.

Είδατε πρόσφατα
-
ΤΟ ΞΕΝΟΠΟΥΛΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΡΙΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
Περισσότερα -
LETS GO TO CRETE
Περισσότερα -
ΜΠΟΤΑΚΙ TIMBERLAND GREENSTRIDE MOTION 6 TB0A6...
Περισσότερα -
COSMOPOLITE 4 CAHIER (+ AUDIO CD)
Περισσότερα -
FUNKO POP! HARRY POTTER: REMUS LUPIN #45 VINY...
Περισσότερα -
PICTURE OF DORIAN GRAY/HGR ELEM
Περισσότερα -
LG RH-256 BLACK
Περισσότερα -
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ
Περισσότερα -
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
Περισσότερα -
Ο ΑΖΙΖ ΣΑΝΤΖΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |