ΔΙΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ 108094931
Παράδοση σε 2-3 μέρες
ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Η Αλχημεία δεν μπορεί να είναι επιστήμη. Αυτό μας λέει η κοινή λογική. Ωστόσο, ίσως η κοινή λογική να μην είναι το καλύτερο μέτρο αντίληψης του τι είναι, ή δεν είναι, η επιστήμη. Στο βιβλίο αυτό ο Μπρους Μόραν μελετά όλες τις παλαιότερες απόψεις, τις θεωρίες και τις προκαταλήψεις ακόμη, για να προσδιορίσει τι ήταν ακριβώς αυτό που έκαναν οι Αλχημιστές, σύμφωνα με τα δεδομένα της πρώιμης σύγχρονης επιστήμης.
Εξετάζοντας τους τρόπους με τους οποίους η αλχημεία και η χημεία μελετήθηκαν και εφαρμόστηκαν μεταξύ 1400 και 1700, μας δείχνει πώς οι δικές τους πρακτικές επηρέασαν τους μετέπειτα επιστήμονες στην αντίληψή τους περί της φύσεως.
Στο παρόν βιβλίο βλέπουμε πώς οι αλχημιστές και οι πρώτοι χημικοί αντάλλαξαν ιδέες και μεθόδους και μάλιστα συνεργάστηκαν και σε κάποιον σημαντικό βαθμό.
Η Αλχημεία ήταν το κλειδί για την Επιστημονική Επανάσταση!
Είδατε πρόσφατα
-
ΔΙΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ
Περισσότερα -
Α-ΠΟΡΕΙΕΣ
Περισσότερα -
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΕΔΙΛΟ KOZEE KZ1515002/01 ΛΕΥΚΟ (EU:2...
Περισσότερα -
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΟΥΑΡ
Περισσότερα -
ΠΑΡΑΦΟΡΟ
Περισσότερα -
ΣΑΝΔΑΛΙΑ KICKERS SUNKRO 858545 ΧΡΥΣΟ (EU:34)
Περισσότερα -
Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΕ
Περισσότερα -
SPLASH 1 TCHRS
Περισσότερα -
ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


