ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 108094404

Παράδοση σε 4-6 μέρες
49.50 €
Ελάχιστη 30 ημερών 55.00€
Προτεινόμενη λιανική 55.00 €
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
108094404
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Εκδότης : | UNIVERSITY STUDIO PRESS |
Σελίδες : | 540 |
ISBN : | 978-960-12-2016-1 |
Σχήμα : | 21Χ28 |
Μήνας έκδοσης : | Νοέμβριος |
Έτος έκδοσης : | 2011 |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦ...
Περισσότερα -
ΚΟΥΒΕΡΤΟΡΙΟ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ KENTIA LOFT URBAN 12
Περισσότερα -
GEOMAG GEO 60 METAL BLU METAL
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |