ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 108094404

Παράδοση σε 4-6 μέρες
49.50 €
Ελάχιστη 30 ημερών 55.00€
Προτεινόμενη λιανική 55.00 €
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
108094404
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Εκδότης : | UNIVERSITY STUDIO PRESS |
Σελίδες : | 540 |
ISBN : | 978-960-12-2016-1 |
Σχήμα : | 21Χ28 |
Μήνας έκδοσης : | Νοέμβριος |
Έτος έκδοσης : | 2011 |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦ...
Περισσότερα -
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Περισσότερα -
Η ΟΣΙΑ ΔΟΣΙΘΕΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ
Περισσότερα -
ΒΑΛΙΤΣΑ SAMSONITE B-LITE 3 ΑΥΞΟΜ. SPINNER 83C...
Περισσότερα -
COMPANION THE FOURTH DIMENTION
Περισσότερα -
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Περισσότερα -
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Περισσότερα -
ΦΟΡΜΑΚΙΑ MINERVA ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ 1ST WINTER ΛΕΥΚ...
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΡΟΥΧΩΝ NAME IT 13214392 NKMVIGANO ΠΡΑΣΙΝΟ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |