Τ ΑΣΤΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ 108082728

Εξαντλημένο
Επιστρέφοντας στο πατρικό της, πλάι στο Νείλο, η Ρενισένμπ προσπαθούσε να ξεχάσει τα οκτώ χρόνια ευτυχίας που είχε ζήσει κοντά στο νεαρό σύζυγό της, που τώρα βρισκόταν -αλίμονο! - στο βασίλειο των νεκρών, κοντά στον Όσιρι. Όμως, πολλά πράγματα είχαν αλλάξει στο σπιτικό του ιερέα Ιμχοτέπ, φύλακα του μαυσωλείου του ευγενή Μερεφθά και η νεαρή χήρα θα αγωνιζόταν μάταια να ξαναβρεί την ηρεμία που αποζητούσε.
Όταν μάλιστα, στα μέσα του τρίτου μήνα της Πλημμύρας, ο Ιμχοτέπ θα γύριζε από το βορρά, όπου είχε πάει να επιθεωρήσει τα κτήματά του, φέρνοντας μαζί του και μια νεαρή παλλακίδα από τη Μέμφιδα, την όμορφη Νοφρέτ, τα πράγματα θα γίνονταν ακόμα πιο δύσκολα μέσα σ' αυτό το μεγάλο και σκοτεινό σπίτι.
Οι δυσαρέσκειες θα μεγάλωναν, οι ψίθυροι θα πολλαπλασιάζονταν και το κακό θα έκανε την εμφάνισή του, με μια απερίγραπτη σειρά δολοφονιών. Η εξέλιξη της ιστορίας αυτής «τοποθετείται» στη Δυτική όχθη του Νείλου, στις Θήβες της αρχαίας Αιγύπτου, το 2.000 π.Χ..

Είδατε πρόσφατα
-
Τ ΑΣΤΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ
Περισσότερα -
PRINCESS TOP-MY HOUSE 2
Περισσότερα -
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΑΓΙΣΣΑ
Περισσότερα -
ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΙΣ ΚΑΥΚΑΣΟΝ ΡΩΣΙΑΣ
Περισσότερα -
ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ
Περισσότερα -
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΑΙ Τ...
Περισσότερα -
AMIS ET COMPAGNIE 2 A1 + A2 CAHIER (+ AUDIO C...
Περισσότερα -
TIDY GHOST STORYLINES 4
Περισσότερα -
αβγδ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΖΑ ΓΡΑ...
Περισσότερα -
THE HEART AND THE BOTTLE
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |