CHEF SCHOOL 108078385

Εξαντλημένο
Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
Το βιβλίο Chef School θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις γαστρονομικές διαδικασίες που πρέπει να γνωρίζει καθένας που του αρέσει το μαγείρεμα. Θα σας μάθει τα πάντα, από τα θεμελιώδη στοιχεία έως το επιτηδευμένο πιάτο.
Είτε θέλετε να εμπλουτίσετε τις μαγειρικές σας γνώσεις είτε επιθυμείτε να μάθετε νέες τεχνικές, με τις απλές και κατανοητές οδηγίες του βιβλίου αυτού, σε συνδυασμό με τις κατατοπιστικές βήμα-προς-βήμα εικόνες, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα βρείτε ότι η προετοιμασία του αστακού είναι τόσο εύκολη δουλειά όσο και να ξεφλουδίζετε μια ντομάτα.
Με περισσότερες από 250 τεχνικές και μαγειρικά μυστικά, το βιβλίο Chef School σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με τις γαστρονομικές σας επιτυχίες.

Εκδότης : | ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ |
Μετάφραση : | ΑΓΑΛΛΟΥ ΛΙΝΤΑ |
Σελίδες : | 256 |
ISBN : | 978-960-6838-06-4 |
Σχήμα : | 22Χ28 |
Έτος έκδοσης : | 2009 |

Είδατε πρόσφατα
-
CHEF SCHOOL
Περισσότερα -
ΦΩΛΙΑ ΓΑΤΑΣ ΓΟΥΝΙΝΗ 40X35X35 ΜΠΕΖ
Περισσότερα -
ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ(ΜΕΓ...
Περισσότερα -
ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ TRIXIE ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ...
Περισσότερα -
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ ΤΟΥ
Περισσότερα -
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛΛΙ
Περισσότερα -
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ
Περισσότερα -
ΜΑΡΟΚΟ
Περισσότερα -
ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΖΙ...
Περισσότερα -
ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |