ΣΑΛΤΣΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΕΣ 108075400

Εξαντλημένο
«Εάν υπάρχει μια σάλτσα που αξίζει να φτιάξετε - κλασσική ή σύγχρονη - τότε σίγουρα βρίσκεται στο βιβλίο αυτό».
Το βιβλίο αυτό έχει τη σφραγίδα του MICHEL ROUX, του διάσημου πολυβραβευμένου Γάλλου Chef, ο οποίος έχει τιμηθεί με 3 αστέρια Michelin -διάκριση την οποία διατηρεί εδώ και 23 συνεχή χρόνια- και με το «Γαλλικό Μετάλλιο Ζαχαροπλαστικής», έχει βραβευθεί από από το γαλλικό περιοδικό ''Hotel & Restaurant'' ως ''The Rare Lifetime Achievement'', έχει γράψει πολλά βιβλία τα οποία γίνονται ανάρπαστα και έχει συμμετάσχει σε δύο τηλεοπτικές σειρές.
Πρόκειται για έναν πολύτιμο οδηγό με πάνω από 200 Σάλτσες, αλμυρές αλλά και γλυκές, από Λιαιζόν & Σάλτσες Στιγμής, Βινεγκρέτ & Κουλί Λαχανικών, Σάλτσες & Τσάτνεϋ για Τερρίνες, Πατέ & Κυνήγια, Σάλτσες για Ψάρια & Οστρακόδερμα, Κρεμώδεις Σάλτσες, Λευκές & Σκούρες Σάλτσες μέχρι πλούσιες Σάλτσες Σοκολάτας και Σάλτσες για Επιδόρπια.
Σε ένα ειδικό γλωσσάρι με τίτλο «Αντιστοιχία Υλικών με Σάλτσες», ο Michel Roux συμβουλεύει για το ποιες σάλτσες ταιριάζουν με ποια υλικά, έτσι ώστε να γνωρίζει ο αναγνώστης τους σωστούς γευστικούς συνδυασμούς.

Εκδότης : | ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ |
Σελίδες : | 304 |
ISBN : | 978-960-8058-30-9 |
Σχήμα : | 20Χ26 |
Έτος έκδοσης : | 2013 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΣΑΛΤΣΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΕΣ
Περισσότερα -
Ο ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΒΛΙΟ 3 Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΡΟΦ...
Περισσότερα -
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΔΑΚΡΥ ΜΕ SWAROVSKI
Περισσότερα -
ΛΥΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Β-Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Περισσότερα -
BUZZ SUPER /LEVEL 4
Περισσότερα -
ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ PROFI CARE PC-FT...
Περισσότερα -
ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ ΛΟΓΟΙ ΔΙΚΑΝΙΚΟΙ Α ΜΕΡΟΣ Θ ΤΟΜΟΣ
Περισσότερα -
Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Περισσότερα -
ΜΟΥΣΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2008-ΟΙ ΒΑΡΔΟΙ
Περισσότερα -
ZΑΡΑΦΑ. ΜΙΑ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΟ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |