ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΟΓΕΡ 108073096
Εξαντλημένο
«Ο Τομ τώρα είχε γίνει ένας μεγάλος ήρωας! Δεν περπατούσε πια χοροπηδώντας πήγαινε με βήμα επίσημο και κορδωμένο γιατί, σαν διάσημος πειρατής που ήταν τώρα, αισθανόταν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του.»
Ο Σάμιουελ Λόκχορν Κλέμενς ο οποίος διάλεξε το ψευδώνυμο Μαρκ Τουέιν προς τιμήν των πλοηγών του Μισισιπή («Mark twain!», δηλαδή «Δύο οργιές βάθος!»), όντας πλοηγός και ο ίδιος πριν γίνει συγγραφέας μετέφερε τις εμπειρίες της παιδικής του ηλικίας στις όχθες του μεγάλου ποταμού, δημιουργώντας ένα πρόσωπο με πνεύμα σπινθηροβόλο: τον Τομ Σώγιερ.
Το πρόσωπο του Τομ και το οικείο περιβάλλον του έρχονται να αναπαραστήσουν οι φωτογραφίες, τα χαρακτικά, τα ντοκουμέντα και τα σχόλια του Michel Fabre, καθώς και τα έντονα ζωηρά χρώματα του εικονογράφου Claude Lapointe.
| Εκδότης : | ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ |
| Μετάφραση : | ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΙΕΡΕΤΤΑ |
| Σελίδες : | 284 |
| ISBN : | 960-368-155-5 |
| Σχήμα : | 17Χ24 |
| Σειρά : | ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ |
| Έτος έκδοσης : | 2000 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΟΓΕΡ
Περισσότερα -
ΦΙΓΟΥΡΑ
Περισσότερα -
ΗΘΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Περισσότερα -
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΑΑΛ
Περισσότερα -
ΠΥΞΙΔΑ ΖΩΗΣ
Περισσότερα -
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ ΑΙΛΑΝΤ
Περισσότερα -
ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ
Περισσότερα -
ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΥΣ
Περισσότερα -
QUE GUAY! A2 ALUMNO
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


