ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ Ι 108072786

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.
Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Σταρένιο Ψωμί
Μικρού Μεγέθους Αρτοσκευάσματα από Σιτάρι
Παρασκευάσματα από Πολυτελείας από Ζυμάρι Σιταριού
Ιδιαιτερότητες
'Αλευρα και Χοντραλεσμένα Παράγωγα
Παράγωγα της Άλεσης Σταριού
Η Διόγκωση των σταρένιων Ζυμαριών Μαγιάς

Εκδότης : | ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ) |
Σελίδες : | 145 |
ISBN : | 978-960-331-423-3 |
Σχήμα : | 21Χ29 |
Μήνας έκδοσης : | Μάρτιος |
Έτος έκδοσης : | 2009 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |