ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΙ 108072785
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της Επαγγελματικής Μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κρέας Σφαγείου, Κυνήγι, Πουλερικά και Πουλερικά Κυνηγιού, Ψάρια, Είδη Αστακών και Μαλάκια, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα
2ο ΜΕΡΟΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βοηθητικά Σκεύη Εργασίας, Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Αρωματικά και Μπαχαρικά, Φαγητά με Κρέας, Φαγητά με Ψάρι, Παραδοσιακές Συνταγές Κρεάτων, Παραδοσιακές Συνταγές Ψαριών και Μαλακίων.
| Εκδότης : | ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ) |
| Σελίδες : | 191 |
| ISBN : | 978-960-331-449-3 |
| Σχήμα : | 17Χ24 |
| Μήνας έκδοσης : | Μάρτιος |
| Έτος έκδοσης : | 2009 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ...
Περισσότερα -
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΝΑΤΕΣ
Περισσότερα -
ΕΙΜΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Περισσότερα -
NAIV SUPER
Περισσότερα -
ΟΙ ΤΡΕΙΣ Η ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Περισσότερα -
Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ
Περισσότερα -
ΤΣΑΝΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΒΑΛ NBA BALL
Περισσότερα -
T-SHIRT LEVI'S SS TEE HERO NN10004-48 (80 EK....
Περισσότερα -
ΚΑΣΕΤΙΝΑ STEPHEN JOSEPH PENCIL POUCH ΜΑΪΜΟΥ
Περισσότερα -
ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


