ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΕΝΟΣ ΤΑΜΠΟΥ 108072622

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Η συγγραφέας με την μαρτυρία της στο βιβλίο αυτό επιχειρεί, με αφετηρία τα προσωπικά της βιώματα, να μιλήσει ανοιχτά και αληθινά για ένα ταμπού, αυτό της ψυχικής νόσου, για το οποίο από παλιά αλλά και στις μέρες μας οι άνθρωποι που πάσχουν ή οι οικείοι τους σωπαίνουν, φοβούμενοι τον κοινωνικό στιγματισμό που καραδοκεί και απειλεί. με απομόνωση στην καλύτερη περίπτωση.
Τολμά να χαρακτηρίσει τους νοσούντες «ευλογημένους», αφού δέχονται να σηκώσουν το δυσβάσταχτο φορτίο του άγχους, της φοβίας, της κατάθλιψης, της παραίσθησης, ενώ δε διστάζει να μοιραστεί με τους αναγνώστες προσωπικά της «εργαλεία» με τα οποία πάταξε τη μανιοκατάθλιψη, την ενοχή, το φόβο, με αποτέλεσμα να είναι εδώ και πολλά χρόνια ελεύθερη από κάθε εφιάλτη.
Απευθυνόμενη όχι μόνο στους ασθενείς αλλά και στους θεραπευτές τους, επισημαίνει στους τελευταίους την αναγκαιότητα της αγάπης και της συμπόνιας που πρέπει να δείξουν και που είναι η πανάκεια όλων των νοσημάτων.

Είδατε πρόσφατα
-
ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΕΝΟΣ ΤΑΜΠΟΥ
Περισσότερα -
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ SPSS 17.0 ΚΑΙ LISREL...
Περισσότερα -
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΛΙΖΑΣ
Περισσότερα -
ΙΣΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΤΟΜΟΣ Β ΒΙΒΛΙΟ 3
Περισσότερα -
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Περισσότερα -
BELT STUDY SYSTEM PACK C2 ECPE PART 1 (33009)
Περισσότερα -
STUDY SKILLS CASS(1)
Περισσότερα -
Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
Περισσότερα -
ADATA PREMIER SDHC 8GB UHS-I CLASS 10
Περισσότερα -
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ MUST AVIATION ORDER Μ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |