PATTI SMITH SKETCHES OF PAIN ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ROCK N ROLL 108067892
Εξαντλημένο
Ατίθαση ως παιδί, μποέμ φοιτήτρια, μουσικός, λάτρης του αυτοσχεδιασμού, μητέρα και ακτιβίστρια μια πραγματική rock n roll nigger. Και, πάνω από όλα, ποιήτρια του rock.
Η καλλιτεχνική περσόνα της Patti Smith είναι αποτέλεσμα ποικίλων επιδράσεων: O Bob Dylan, οι Rolling Stones, o John Coltrane, ο Jean Genet, ο William Blake και η Μαρία Κάλλας είναι μόνο μερικοί απ αυτούς που συνθέτουν το καλειδοσκοπικό πάνθεον των ερεθισμάτων της.
Το βιβλίο του Γιώργου Τσελώνη μάς εισάγει στο σύμπαν της μεγάλης Αμερικανίδας ποιήτριας του rock n roll και μας συστήνει τις πηγές απ όπου άντλησε την έμπνευσή της.
Μια εμβριθής μελέτη πάνω στο φαινόμενο Patti Smith με στίχους, εκτενή δισκογραφία, αναλυτική βιογραφία και μεταφράσεις συνεντεύξεων της Αμερικανίδας τραγουδοποιού.
Είδατε πρόσφατα
-
PATTI SMITH SKETCHES OF PAIN ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΣΤΗ ΛΕΩ...
Περισσότερα -
ΣΤΙΛΤΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
Περισσότερα -
ΠΕΔΙΛΑ CAMPER TWS K800179-001 MULTICOLOR (EU:...
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ NIKE SWOOSH BEANIE & G...
Περισσότερα -
ΠΥΖΑΜΑ MINERVA GIRAFEE ΘΑΛΑΣΣΙ (98ΕΚ.)-(3-4 Ε...
Περισσότερα -
ΚΑΛΤΣΕΣ NIKE PERFORMANCE CUSHION CREW 3P ΛΕΥΚ...
Περισσότερα -
Ο ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ ΛΟΓΟΣ
Περισσότερα -
LANGUAGE IN USE BEG SELF CASS/1
Περισσότερα -
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟ...
Περισσότερα -
ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΚΙΕΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


