ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 108067678

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Στο εγχειρίδιο αυτό έγινε προσπάθεια να συγκεντρωθούν και να περιγραφούν οι κυριότερες μέθοδοι εργαστηριακής ανάλυσης του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων, οι οποίες προτείνονται από διεθνείς οργανισμούς και κυρίως από την International Dairy Federation (IDF) και την American Public Health Association (ΑΡΗΑ).
Οι μέθοδοι αυτές είναι σε μεγάλο βαθμό παραδεκτές και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός και εάν η ίδια έχει θεσπίσει μεθόδους αναφοράς.
Οι συγγραφείς του εγχειριδίου ευελπιστούν ότι το πόνημα αυτό, εκτός από τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, θα φανεί χρήσιμο και σε όλα τα εργαστήρια (κρατικά, ιδιωτικά και αυτοελέγχου κλπ.), που ασχολούνται με την εργαστηριακή ανάλυση του γάλακτος και των προϊόντων του.

Εκδότης : | ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΑΦΟΙ |
Σελίδες : | 360 |
ISBN : | 978-960-602-016-2 |
Σχήμα : | 17Χ24 |
Έτος έκδοσης : | 2015 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛ...
Περισσότερα -
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΑΝ ΓΚΑΝ
Περισσότερα -
ΒΑΛΙΤΣΑ AMERICAN TOURISTER SKYGLIDER SPINNER ...
Περισσότερα -
ΟΙ 69 ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΙΟ 2008
Περισσότερα -
ΠΥΡΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡ...
Περισσότερα -
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ
Περισσότερα -
ΣΑΝΔΑΛΙ PLAYSHOES HAI ΔΙΠΛΟ VELCRO BLUE (EU:3...
Περισσότερα -
ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ
Περισσότερα -
Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΡΙΤΗ
Περισσότερα -
ΚΟΛΑΝ ENERGIERS ΜΕΛΑΝΖΕ (86ΕΚ.)-(12-18 ΜΗΝΩΝ)
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |