Ο ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ 108067382
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Είμαι ένας σταθμός ραντάρ. Πιάνω διάφορα πράγματα και τα αντανακλώ σαν καθρέφτης ανακατεμένα με μνήμες, όνειρα και ιδέες. Είναι ο πόθος και η θέληση της δημιουργίας.
Οι σχέσεις μου με τις ίδιες μου τις δημιουργίες είναι τόσο παράξενες' συχνά όταν γράφω και γυρίζω μια ταινία βρίσκομαι μέσα σε ένα προστατευτικό κέλυφος. Δεν αναλύω σχεδόν καθόλου τι κάνω και γιατί το κάνω. Την αιτιολογώ αργότερα. Τα πραγματικά μου κίνητρα βγαίνουν μάλλον ύστερα από κάμποσο καιρό.
Ένας σημαντικός παράγοντας στην παιδεία και στα εφόδια του ηθοποιού, είναι η ικανότητά του να επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Κανείς δεν απαιτεί απ' αυτόν να βρίσκεται στην ίδια συναισθηματική κατάσταση κάθε βράδυ. Από τεχνική άποψη όμως, πρέπει. Κάθε βράδυ πρέπει να δίνει στο κοινό ακριβώς την ίδια εντύπωση. Δεν μπορείς να περιμένεις από κάποιον να βρίσκεται στην ίδια συναισθηματική κατάσταση για δύο συνεχόμενες μέρες. Πρέπει όμως οπωσδήποτε να κατέχει την τεχνική που θα του επιτρέπει να δίνει μια τέτοια εντύπωση. Αλλιώς η παράσταση καταρρέει.
Ένας σκηνοθέτης μπορεί να 'ναι όπως του αρέσει, αν έχει όμως κάτι να προσφέρει, κάτι θα βγει. Αν δεν έχει τότε θα έπρεπε να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δεν το πιστεύετε και εσείς αυτό;
Ίνγκμαρ Μπέργκμαν
Είδατε πρόσφατα
-
Ο ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ NEW JUNIORS PANEL 1...
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4TMX DAS HOME KITCHEN LINE 510
Περισσότερα -
ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΟΝΗ DAS HOME ΠΙΚΕ 170Χ260 ΕΚΡΟΥ 346
Περισσότερα -
ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ
Περισσότερα -
ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ
Περισσότερα -
ΜΕΓΑ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ Ξ-Ω
Περισσότερα -
ΡΙΧΤΑΡΙ ΤΡΙΘΕΣΙΟ NEF NEF PALERMO ΜΠΕΖ 180X3...
Περισσότερα -
ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΟΝΟ DAS HOME BEST LINE 1010 ΔΑΜΑΣΚΗΝ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


