ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Η Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ 108066701

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Το βιβλίο αυτό καταπιάνεται με ένα βασικό πρόβλημα που απασχολεί όλους μας, το πρόβλημα του θεσμού Υγεία.
Έχοντας επίγνωση του σημερινού απαράδεκτου επίπεδου στο οποίο βρίσκεται ένας θεσμός άμεσα συνδεδεμένος με τη ζωή και το θάνατο μας, ο συγγραφέας προσπαθεί να καταδείξει τη συνάρτηση που υπάρχει ανάμεσα σ' αυτόν και τη συνολικότερη κοινωνικοοικονομική κατάσταση ή ακόμα πιο συγκεκριμένα τη σχέση ανάμεσα στην εξουσία και την ιατρική.
Η μελέτη επικεντρώνεται ουσιαστικά στην παρουσίαση της ιατρικής μας πραγματικότητας όπως κυρίως διαμορφώθηκε από την μεταπολίτευση και ύστερα υποβάλλοντας τη σε μιαν αυστηρή και συστηματική κριτική. Γι' αυτό ένα σημαντικό τμήμα του κειμένου αφιερώνεται στην ανάλυση της περιόδου από την Ν. Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ και στην κριτική των σχεδίων Φίλια, Δοξιάδη και Αυγερινού.
Η ανάλυση όμως δεν σταματά εκεί αλλά επεκτείνεται και στον ισχύοντα νόμο για την υγεία, εντοπίζοντας τις αποστάσεις που τείνουν να διαμορφωθούν ανάμεσα στην επαγγελία και την πραγμάτωση.

Είδατε πρόσφατα
-
ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Η Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙ...
Περισσότερα -
ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
Περισσότερα -
Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Τ.
Περισσότερα -
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ
Περισσότερα -
ΧΡΩΜΟΣΕΛΙΔΕΣ 49 ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΝΥ
Περισσότερα -
ΚΟΛΛΑΡΟ TRIXIE MODERN ART ROSE HEART
Περισσότερα -
PASSNOTES KILL MOCKINGBIRD
Περισσότερα -
ΔΕΚΑ ΑΓΓΛΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡ...
Περισσότερα -
ΠΑΙΧΝΙΔΙ KONG DENTAL STICK ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΚΟΚΚΙΝΟ ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |