ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ 108066110
Εξαντλημένο
«Στην πρωτεύουσα ο Μοντεζούμα καλωσόρισε τον Κορτές σαν να ήταν ο ίδιος ο θεός Κετσαλκοάτλ. Αλλά λίγο αργότερα, όταν στη διάρκεια μιας θρησκευτικής τελετής οι Ισπανοί άνοιξαν πυρ, οι Ινδιάνοι κατάλαβαν το λάθος τους και άρχισαν να αντιστέκονται. Οι Ισπανοί πολιόρκησαν την πόλη επί μήνες και τελικά οι Αζτέκοι ηττήθηκαν.»
Μέσα από τις σελίδες του το βιβλίο μας ξεναγεί στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής. Μπορείς να δεις τι απέμεινε από τους Ίνκα, τους Αζτέκους και τους Μάγια, να γνωρίσεις τα βουνά και τα τροπικά δάση της βροχής, να διαβάσεις για τις ''ανακαλύψεις'' των πρώτων ευρωπαίων τυχοδιωκτών και εμπόρων.
Η συγγραφέας Ana Maria Machado κατάγεται από τη Βραζιλία και γράφει βιβλία για ενηλίκους και παιδιά. Ζει στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Με τη συνεργασία της Βασιλικής Γεωγραφικής Εταιρίας της Μεγάλης Βρετανίας.
| Εκδότης : | ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ |
| Σελίδες : | 48 |
| ISBN : | 960-7243-81-1 |
| Σχήμα : | 22Χ29 |
| Σειρά : | ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ |
| Έτος έκδοσης : | 1996 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Περισσότερα -
THE FAIRY TALE OF BREATH
Περισσότερα -
ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΟ 1
Περισσότερα -
ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ XXL
Περισσότερα -
ΣΑΙΞΠΗΡ (ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ)
Περισσότερα -
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Περισσότερα -
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ
Περισσότερα -
Ο ΓΛΥΚΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΚΑΡΙΖΕ
Περισσότερα -
MICK JAGGER
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


