ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 108065316

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Ανάμεσα στα τεχνικά μαθήματα που διδάσκονταν στις Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων, πρωτεύουσα θέση κατέχει το μάθημα της Εστιατοριακής Τέχνης.
Η εστιατοριακή τέχνη προέκυψε από την εξέλιξη των εγκαταστάσεων στους χώρους εστιάσεως, από τη χρήση σκευών που χρησιμοποιούνται για εστίαση, και από την τάση των ανθρώπων να ικανοποιούν το αίσθημα της πείνας τους, κάτω από ορισμένους κανόνες τεχνικής.Εξελίσσεται καθώς εξελίσσεται ο άνθρωπος, οι χώροι εστιάσεως, οι εγκαταστάσεις, τα σκεύη, τα μέσα και τα αντικείμενα εξυπηρετήσεως.
Είναι αυτονόητο ότι εφόσον ο πολιτισμός προχωρεί και πάρα πολλά μέσα αναπτύσσονται και τίθενται σε εφαρμογή στις σύγχρονες ξενοδοχειακές και εστιατοριακές μονάδες, οφείλουμε όλοι να παρακολουθούμε την εξέλιξη και να προσπαθούμε για τον εκσυγχρονισμό, τη βελτίωση και τη χρησιμοποίηση όλων των μέσων που απαιτεί η σημερινή εξελισσόμενη εστιαταρική τέχνη.
Οι κλασσικοί τρόποι και οι μέθοδοι παραθέσεως και σέρβις, πρέπει να μεθοδεύονται και να χρησιμοποιούνται αντίστοιχα με τα τεχνικά μέσα και σκεύη που προσφέρονται σήμερα και να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της σύγχρονης πελατείας και του τρόπου που έρχονται στα ξενοδοχεία.

Εκδότης : | INTERBOOKS |
Σελίδες : | 336 |
ISBN : | 960-390-144-Χ |
Έτος έκδοσης : | 2004 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Περισσότερα -
ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΎ ΩΡΑΙΟ
Περισσότερα -
ΚΟΛΛΑΡΟ TRIXIE BASIC ΜΑΥΡΟ
Περισσότερα -
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Περισσότερα -
ΜΟΝΟΖΥΓΟ-ΔΙΖΥΓΟ UPOWER BR-700
Περισσότερα -
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Περισσότερα -
Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ...
Περισσότερα -
THE LAST PHOTO/EASYSTARTS
Περισσότερα -
ΔΟΚΙΜΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ Α ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ
Περισσότερα -
ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |