ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ 108065265

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Ο Κυνηγός...
Το όνομα του είναι 'Αλεκ Νάιτ και είναι εκτελεστής. Τα κατάμαυρα μαλλιά του είναι μακριά, για να συμβολίζουν την θέση του στο Τάγμα, μια μυστική οργάνωση εκτελεστών Βρικολάκων που οι ρίζες της φτάνουν μέχρι το Βατικανό.
Είναι ένα από τα σπάνια και επικίνδυνα Νταμπίρι - μια εξελιγμένη μορφή του είδους που γνωρίζουμε ως Βαμπίρ.
Το ταλέντο του 'Αλεκ Νάιτ στην εξολόθρευση Βαμπίρ είναι μοναδικό. Με όπλο του το θρυλικό κατάνα, με την λαβή με τα δυο μπλεγμένα φίδια, που έφτιαξε πριν από τετρακόσια χρόνια ο ίδιος ο Χατόρι Χάνζο για την οικογένεια των Νίντζα, σκορπάει τον τρόμο και τον θάνατο στα Βαμπίρ που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που ορίζει το Τάγμα.
...κυνηγημένος.
Όταν οι αμαρτίες του παρελθόντος γυρνούν για να τον στοιχειώσουν και να τον οδηγήσουν να προδώσει τους συντρόφους του εκτελεστές, αλλά ακόμα και τον αφέντη του Αμαντέους, ο 'Αλεκ Νάιτ από κυνηγός γίνεται κυνηγημένος.
Τώρα πια ζει στις σκιές της νύχτας, ενώ ένας στρατός αθανάτων θέλει το αίμα του σε αντάλλαγμα για την προδοσία του.
Ο πόλεμος έχει αρχίσει...

Εκδότης : | JEMMA PRESS |
Μετάφραση : | ΒΑΧΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ |
Σελίδες : | 334 |
ISBN : | 978-960-6732-06-5 |
Σχήμα : | 23Χ16 |
Έτος έκδοσης : | 2007 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ
Περισσότερα -
NATEC NMY-0588 KESTREL WIRED OPTICAL MOUSE
Περισσότερα -
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ICEPEAK SAULI IM ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ (54)
Περισσότερα -
ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ
Περισσότερα -
TONER ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ KONICA/MINOLTA ΜΕ OEM: MT-3...
Περισσότερα -
ACCELERATE STARTER
Περισσότερα -
ASUS EAH6870 DC/2DI2S/1GD5 1GB PCI-E RETAIL
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ REEBOK SUBLITE SPEED ΡΟΖ/ΦΟΥΞΙΑ (USA...
Περισσότερα -
SSD CORSAIR CSSD-F240GBMP300 FORCE SERIES MP3...
Περισσότερα -
ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |